Saturday , October 16 2021

Într-o singură zi, 21 de clase au trecut la cursuri online, în urma depistării a 29 de noi cazuri COVID în școli

29 de noi cazuri de COVID au fost raportate, joi, de unitățile de învățământ din județul Suceava, dintre care 21 în rândul elevilor și 8 în cazul angajaților din școli.

Potrivit informării transmise de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, au fost confirmați cu COVID 3 elevi de la învățământul primar: Școala Gimnazială Poiana Stampei, Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, 6 elevi de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Școala Gimnazială Dorna Arini, Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Rădăuți, Școala Gimnazială Oniceni și 12 elevi de la învățământul liceal: Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, Colegiul Tehnic Rădăuți, Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava.

Au primit rezultat pozitiv la testarea pentru virusul SARS-Cov2 doi profesori pentru învățământ preșcolar, de la Grădinița Specială Fălticeni și GPN Poiana Stampei, 2 profesori pentru învățământ primar: Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava și Școala Gimnazială Nr. 2 Vatra Dornei, un profesor de la Școala Gimnazială Milișăuți, un profesor de la Liceul Tehnologic Special Bivolărie, dar și 2 angajați din categoria personal didactic auxiliar și nedidactic – unul de la Școala Gimnazială ”T.V. Ștefanelli” Câmpulung Moldovenesc și unul de la GPN ”Scufița Roșie” Fălticeni.

A fost suspendată activitatea didactică cu prezență fizică pentru 21 de clase, dintre care 3 clase de la învățământul primar, 6 clase de la învățământul gimnazial și 12 clase de la învățământul liceal. (O. NUȚU)

 

Vezi si

Creștere semnificativă a numărului sucevenilor care se vaccinează antiCovid

În cursul zilei de joi, 14 octombrie, 1.567 de suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19. Dintre aceștia, …