Sunday , February 5 2023

Într-o amplă acțiune desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au dat 606 amenzi, în valoare de 286.080 lei

În perioada   02-04 octombrie 2020, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ a organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii excesului de viteză și a depășirilor neregulamentare, aplicând nu mai puțin de 606 amenzi, în valoare de 286.080 lei.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru viteză – 360, nepurtarea centurii de siguranță – 52 și pentru depășiri neregulamentare – 22. De asemenea, în cadrul acțiunii au fost reținute 72 de permise de conducere, din care 47 pentru viteză și 22 pentru depășiri neregulamentare.
secretarasite

Vezi si

Primarul comunei Șcheia, eliberat din arest și plasat sub control judiciar

Sâmbătă, 4 februarie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au decis punerea în libertate …

No comments

  1. Intr-un judet in care infrastructura e jalnica, unde se merge peste 90% din totalul soselelor perin localitati, unde limita e de 50 km/h, unde radarele si politistii pandesc ca sa-si facca planul de amenzi, astfel de cifre nu sunt de mirare.
    Poate o alta statistica interesanta ar fi numarul firmelor ce pleaca din Suceava din cauza infrastructurii. Petru a-si trimite marfa in alte colturi ale tarii sau chiar in afara, fac zeci de ore pe drumurile impanzite de politisti si radare.