Tuesday , February 27 2024

Întâlnire Ion Lungu – Valentin Popa cu privire la problemele infrastructurii școlare din Suceava

Principalele probleme abordate au fost cele legate de construirea cu fonduri guvernamentale a unei grădinițe în curtea Scolii nr.7 din Ițcani, construirea unei grădinițe cu fonduri europene în curtea Scolii nr.6 din Burdujeni Sat și transferal căminului de la Alimentar către USV lungu - popa

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a ridicat mai multe probleme în timpul unei întâlniri pe care a avut-o, ieri dimineață, la București, cu mi­nis­­­trul Educației, Valentin Popa. Primarul a declarat că Valentin Popa și-a manifestat disponibilitatea de a rezolva problemele discutate.

Conform unui scurt comunicat transmis, ieri, primarul a discutat cu ministrul Edu­cației despre construirea cu fonduri guver­namentale a unei grădinițe în curtea școlii nr.7 din Ițcani, despre finalizarea prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1 a grădiniței de la Colegiul Național „Mi­hai Eminescu” și despre avizarea de către Ministerul Educației a documentației pri­vind construirea cu fonduri europene – Programul Operațional Regional 2014-2020 – a unei grădinițe în curtea școlii nr.6 din Burdujeni Sat.

O altă temă abordată s-a referit la avi­zarea transferului unui cămin care aparține municipalității sucevene – administrat de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară – către Universitatea „Stefan cel Mare”. „Mul­țumesc domnului ministru pentru timpul acordat și disponibilitatea de a rezolva problemele discutate”, a precizat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Licitația de vânzare la fier vechi a 20 de autobuze Irisbus a eșuat

Licitația de luni, 26 februarie 2024, pentru valorificarea unui lot de 20 de autobuze scoase …

One comment

  1. Intalnire intre “ministrul panglica” și finanțatorul celebrului clip de promovare.