Thursday , July 25 2024

Instructorul auto prins in flagrant in timp ce lua bani de la cursanti, condamnat la sase luni de inchisoare

N pedeapsa administrat\ de Tribunalul Suceava pentru trafic de influen]\, a fost suspendat\ condi]ionat

Dumitru Pop, instructorul auto prins `n flagrant de luare de mit\ [i trafic de influen]\  `n luna aprilie a anului trecut a fost condamnat zilele trecute de Tribunalul Suceava la [ase luni de `nchisoare.
Instan]a l-a condamnat pentru s\vâr[irea a dou\ infrac]iuni de trafic de influen]\ la pedeapsa de c=te 6 luni închisoare. Pedepsele au fost contopite, urmând ca inculpatul s\ execute pedeapsa rezultant\ de 6 luni închisoare. În baza art. 81 Cod penal pedeapsa administrat\ instructorului auto a fost  suspendat\ condi]ionat pe durata termenului de încercare de 2 ani [i 6 luni.  Dumitru Pop a fost obligat s\ pl\teasc\ statului suma de 2.050 lei reprezentând cheltuieli judiciare, Pop are dreptul s\ fac\ apel `mpotriva sentin]ei Tribunalului.
Instructorul auto Dumitru Pop a fost re]inut `n data de 6 aprilie 2009 de ofi]eri ai Direc]iei Generale Anticorup]ie – Serviciul Teriorial Suceava, fiind prins `n flagrant în timp ce încasa diferite de sume de bani de la elevii s\i, chipurile, pentru a le facilita ob]inerea calificativului admis la proba de traseu. Dumitru Pop a solicitat atunci de la elevii s\i diferite sume de bani pe care ar fi urmat s\ le  ofere poli]istului care `i `nso]ea pe cursan]i. De la unul dintre ei a cerut 600 de lei, de la altul 100 de euro `ns\ banii nu au mai ajuns la poli]ist [i pentru c\ flagrantul a fost organizat iar instructorul a fost prins cu m=]a `n sac. Dumitru Pop a fost judecat `n baza rechizitoriului instrumentat de Parchetul de pe l=ng\ Tribunalul Suceava. (Neculai RO{CA)

Vezi si

Dinos and Sea Monsters: expoziție de animale marine gigant și dinozauri animatronici, în parcarea Iulius Mall Suceava

O parte dintre misterele erei mezozoice pot fi descoperite în parcarea Iulius Mall, prin intermediul …