Thursday , March 23 2023

Instalație care fenta contorul de gaz, depistată la o firmă din Burdujeni

Marți, 14 martie. Secția de Poliție Burdujeni din cadrul Poliției Municipiului Suceava a fost sesizată de către o echipă Delgaz Grid S.A,  cu privire la faptul că la un imobil de pe str. Fagului, aparținând unei societăți comerciale, a fost identificat  un branșament ilegal la gaz.

Organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale s-au deplasat la fața locului împreună cu echipa de intervenție Delgaz Grid S.A., la societate administrată de R. Sergiu, unde echipa DELGAZ GRID a constatat faptul că a fost executată o intervenție neautorizată asupra mecanismului înregistrator al sistemului de distribuție a gazelor natural aflat în întreținerea și exploatarea opertorului de distribuție  Delgaz Grid S.A., cu scopul de a deteriora sistemul de măsurare și de a asigura alimentrea necontorizată a imobilului.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției mun. Suceava, B.I.C, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” și „deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale furnizate”.

Vezi si

Botoșănean prins în trafic la Siret cu 700 de pachete cu țigări ascunse în rezervorul mașinii

În data de 21 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră …

Leave a Reply

Your email address will not be published.