Tuesday , March 5 2024

Instalație care fenta contorul de gaz, depistată la o firmă din Burdujeni

Marți, 14 martie. Secția de Poliție Burdujeni din cadrul Poliției Municipiului Suceava a fost sesizată de către o echipă Delgaz Grid S.A,  cu privire la faptul că la un imobil de pe str. Fagului, aparținând unei societăți comerciale, a fost identificat  un branșament ilegal la gaz.

Organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale s-au deplasat la fața locului împreună cu echipa de intervenție Delgaz Grid S.A., la societate administrată de R. Sergiu, unde echipa DELGAZ GRID a constatat faptul că a fost executată o intervenție neautorizată asupra mecanismului înregistrator al sistemului de distribuție a gazelor natural aflat în întreținerea și exploatarea opertorului de distribuție  Delgaz Grid S.A., cu scopul de a deteriora sistemul de măsurare și de a asigura alimentrea necontorizată a imobilului.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției mun. Suceava, B.I.C, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” și „deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale furnizate”.

Vezi si

Trei asocieri de firme de construcții și proiectare din Suceava vor să modernizeze strada Dobrilă Eugen

Prima dată când Primăria Suceava ține o licitația pentru proiectare și execuție a lucrărilor de …