Saturday , December 3 2022

Înscrieri online pentru cele 68 de locuri disponibile la Garnizoana Vatra Dornei

Ministerul Apărării Naționale anunță recrutarea a 2.810 soldați/ gradați profesioniști în 28 de județe ale țării. La nivelul județului Suceava sunt disponibile 68 de locuri, toate pentru Garnizoana Vatra Dornei.

”Te poți înscrie de la distanță, online, până la data de 29 aprilie, în vederea participării la procesul de recrutare. Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală DUPă încetarea stării de urgență. Repartizarea pe unități militare, arme/ servicii și specialități militare va avea loc în perioada 2-3 septembrie. Primul modul de pregătire va începe în data de 28 septembrie”, se arată în anunțul de recrutare postat de MApN.

Candidații care se pot înscrie trebuie să aibă vârsta între 18 ani, împliniți la data începerii programului de instruire, și cel mult 50 de ani, împliniți la data finalizării programului de instruire. Sunt eligibili cei care sunt absolvenți cel puțin ai învățământului general obligatoriu, au permis de conducere auto valabil, categoriile B și C, eliberat de către autoritățile române – doar pentru arma ”auto” și/ sau pentru specialitățile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma ”geniu”.

Pentru începerea procesului de recrutare, cei interesați trebuie să contacteze personalul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Suceava. Telefonic și/ sau prin e-mail ori fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/ sau întocmirii dosarului de candidat, după caz. (O. N.)

Vezi si

Șofer de TIR ucrainean, oprit la PTF Vicov pentru că nu avea permis de conducere corespunzător

În data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a …