Indivizi descoperiți vânzând haine și căciuli falsificate în Bazar și in târgul de mașini de la Cumpărătura

reportersite
25 ianuarie 2021, 5:25

Sâmbătă 23 ianuarie, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza planului de acțiune aprobat de comanda unității și a unor informații existente la nivelul acestui serviciu, au desfășurat mai multe acțiuni pe raza localității Cumpărătura și a municipiului Suceava.

Politie, masina, Obiectiv

Cu această ocazie l-au descoperit pe V. Valentin, 42 ani, din Suceava, care oferea spre comercializare în târgul auto din Cumpărătura, produse de îmbrăcăminte respectiv căciuli, inscripționate cu mărcile: Balenciaga, Versace, Dior, Givenchy, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Guess, Yves Saint Lauren, Adidas și Moncler fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 1.200 lei.

De asemenea, R. Mihaela, 50 ani, din Fălticeni, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar din Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile Under Armour și Jordan Air fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.800 lei.

Ț. Marcela, 34 ani, din Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile Emporio Armani și Adidas fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse în valoare de 1.550 lei.

M. Andrei, 34 ani, din Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile Calvin Klein, Nike, Adidas, Emporio Armani, Jordan, Puma, Hugo Boss fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 11.560 lei.

H. Doru, 54 ani, din Suceava a deținut cantitatea de 200 bucăți țigarete marca Ashima, fără timbre fiscale, în parcarea Brico Depot din mun. Suceava.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau  spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite  dosare  penale în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație de produse purtând o marcă înregistrată sau identică” și  „contrabandă”.