Tuesday , December 6 2022

Individul din Vultureşti care şi-a omorât în bătaie soția şi a aruncat-o în drum a fost arestat preventiv

Petrea Dumitriu a fost arestat pentru 30 de zile pentru omor. Acesta este acuzat că şi-a omorât în bătaie soția, aruncându-i cadavrul în drumul din apropierea casei

arestat

 Tribunalul Suceava l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe inculpatul Petrea Dumitriu, de 38 de ani, din comuna Vultureşti, sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie” raportată la infracțiunea de „omor”. Acesta este acuzat că din cauza geloziei şi a consumului de băuturi alcoolice şi-a omorât în bătaie nevasta.

Amintim că în dimineața de 5 decembrie 2017, în jurul orei 08.28, o persoană a anunțat prin 112 faptul că pe raza satului Giurgeşti, din comuna Vultureşti, este o femeie decedată în drum. La fața locului s-a deplasat o patrulă de intervenție din cadrul  SPR 12 Preuteşti, care în urma verificărilor a constatat că persoana decedată se numeşte Florina Dumitriu, de 41 de ani, din satul Giurgeşti, comuna Vultureşti. Aceasta a fost găsită moartă pe marginea drumului comunal care tranzitează satul Giurgeşti, acoperită cu o pătură, având pantalonii traşi în jos până la nivelul genunchilor, iar picioarele legate la nivelul genunchilor cu un cearşaf, prezentând leziuni la nivelul capului şi corpului. Cadavrul femeii a fost găsit la o distanță de circa 10 – 15 metri de casa în care locuia împreună cu familia sa, formată din soțul ei şi trei copii minori. În continuare se fac cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul, de către o echipă complexă formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliție din cadrul IPJ – SIC Suceava. În acest caz a fost întocmit un dosar penal la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de omor. Principalul suspect a fost din prima clipă soțul femeii, Petrea Dumitriu, de 46 de ani. (D.Z.)

Vezi si

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Rădăuți

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, polițiștii suceveni au acționat zilnic pe drumurile …