Thursday , December 8 2022

Individul care şi-a înjunghiat iubita cu cuţitul în gât a fost arestat preventiv

Ilie Morari, de 27 de ani, din Stroieşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de tentativă de omor. In urma unei crize de gelozie, i-a înfipt un cuţit în gât iubitei sale în vârstă de doar 16 ani, deoarece aceasta dorea să se despartă de el 

ilie morari_tn

Tribunalul Suceava a admis propunerea formulată de Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Ilie Morari, de 27 de ani, din comuna Stroieşti, sub aspectul comiterii unei tentative la infracţiunea de omor. Luni, 30 noiembrie 2015, individul a fost prins de poliţişti pe calea ferată din comuna Scheia, în apropierea unei spălătorii la care lucrează, după ce timp de o noapte a stat ascuns într-o pădure de lângă Suceava. Ilie Morari şi-a sunat patronul şi i-a spus că vine până la spălătorie, acesta din urmă sfătuindu-l să se predea la poliţie.
Oamenii legii l-au prins în drum spre spălătoria auto, în câmp, pe calea ferată şi l-au dus la audieri. Individul a dat declaraţii în faţa procurorilor, după care a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a spus că o iubeşte mult pe adolescenta de 16 ani, pe care totuşi a tăiat-o cu un cuţit, din cauza geloziei. Fata s-a despărţit de agresor în urmă cu câteva săptămâni, după ce şi-a găsit un nou iubit pe Facebook, un italian, cu care i-ar fi făcut cunoştinţă chiar tatăl ei. Cei doi se certau foarte des în ultimul timp şi minora era adesea agresată de iubitul ei, însă nimeni nu se aştepta că Ilie va încerca să-i taie gâtul. Agresorul a promis în mai multe rânduri că îl va omorî pe tatăl fetei, care este plecat la muncă în străinătate, deoarece acesta se opunea relaţiei lor.
Duminică seară, o scenă sângeroasă a avut loc în zona sensului giratoriu de la Dedeman, peste drum de Shopping City Suceava. Ilie Morari, de 27 de ani, din Stroieşti, şi-a înjunghiat fost iubită în plină stradă, înfingându-i un cuţit în gât. Victima a fost lăsat într-o baltă de sânge, norocul ei fiind acela că un trecător a văzut toată scena şi a sunat la 112, cerând ca la faţa locului să se deplaseze o ambulanţă. Echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă i-a acordat adolescentei primele îngrijiri medicale, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Medicii au cusut-o rapid pe minoră, opinând că tăietura i-ar fi putut fi fatală fetei, deoarece lama a ratat cu doar câţiva milimetri artera carotidă. Aceasta este în continuare internată la Secţia ORL a Spitalului Judeţean Suceava, fiind în afara oricărui pericol. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …