Wednesday , February 8 2023

Individ reținut după ce a lovit puternic un bărbat. Victima a ajuns la spital la trei zile după ce a fost bătută, iar polițiștii au fost sesizați după încă trei zile

Săptămâna trecută, în data de 9 decembrie, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată de către P. Silvia, din satul Probota – Dolhasca, cu privire la faptul că, la data de 6 decembrie 2021, fiul său, P. Petru, de 49 ani, ca urmare a unei agresiuni suferite pe 3 decembrie 2021 pe raza localității de domiciliu –  agresiune nesesizată organelor de poliție, în timp ce se afla în interiorul locuinței comune, a acuzat dureri abdominale, ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe” și s-a dispus efectuarea a examinării fizice a persoanei vătămate de către SML.

În cauză au fost continuate activitățile investigative și de cercetare privind agresiunea săvârșită în dauna persoanei vătămate P. Petru, ocazie cu care la data de 09.12.2021 s-a dispus prin Ordonanță examinarea medico-legală a persoanei vătămate. Prin fișa de constatări preliminare Serviciul de medicină legală Suceava a constatat că  leziunile abdominale care au impus intervenția chirurgicală de urgență, sunt de natură a pune în primejdie viața bărbatului.

In data de 10 decembrie 2021 s-a dispus urmărirea penală față de suspectul T. Ionuț Marian, care l-ar fi lovit pe P. Petru,  pentru infracțiunea de ”vătămare corporală”.

Luni, 13 decembrie, polițiștii au continuat cercetările în cauză, fiind dispusă reținerea pe o durată de 24 de ore față de suspectul T. Ionuț Marian. Acesta a fost depus în arestul IPJ șI urma ca ieri să fie prezentat la Judecătoria Fălticeni în vederea luării măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …