Thursday , May 13 2021

Individ din Cârlibaba, arestat pentru violarea unui copil de 6 ani

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost surprins săptămâna trecută într-o bucătărie de vară întreținând relații sexuale orale cu un băiat de 6 ani. Băiatul este copilul dintr-o altă relație al concubinei violatorului. Individul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol și rele tratamente aplicate minorului   

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a anunțat miercuri faptul că a fost arestat un bărbat de 33 de ani, din Cârlibaba, care, în intervalul 06.04 – 10.04.2021, a întreținut relații sexuale orale cu un minor în vârstă de 6 ani, într-un imobil cu destinația bucătărie de vară. La un moment dat, bărbatul a fost  surprins de către o martoră, care a alertat lucrătorii de poliție printr-un apel făcut la 112. Din câte se pare, copilul este fiul dintr-o altă căsătorie a concubinei bărbatului de 33 de ani.

În cauză sunt efectuate cercetări penale sub aspectul săvârșirii în concurs a infracțiunii în formă continuată (2 acte materiale) de „Viol” și a infracțiunii de „Rele tratamente aplicate minorului”.

În urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, a fost pronunțată Încheierea din data de 12.04.2021 de către Judecătoria Vatra Dornei prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.04.2021 și până la data de 11.05.2021.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca  scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază inculpatul.

Vezi si

356 de gradații de merit disponibile pentru personalul din învățământul sucevean

Pentru personalul didactic de predare, conducere, îndrumare și control sunt disponibile 322 de gradații, în …