Tuesday , November 29 2022

Individ din Frasin, băgat în arest după ce a terorizat luni de zile două femei

La nivelul Poliției orașului Frasin, începând cu luna ianuarie 2021, au fost înregistrate mai multe dosare penale în care numitul Big Gheorghe, de 37 ani, domiciliat în  Frasin, este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, hărțuire, violare de domiciliu, încălcarea ordinului de protecție și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

S-a dispus reunirea dosarelor penale și în baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul Big Gheorghe pentru comiterea  infracțiunilor de lovire sau alte violențe  (persoană vătămată H. Doina Paraschiva), lovire sau alte violențe (persoană vătămată H. Gabriela), amenințare (9 acte materiale, persoană vătămată H. Gabriela), amenințare (persoană vătămată H. Doina), hărțuirea (persoană vătămată H. Gabriela), violarea de domiciliu (2 infracțiuni, persoană vătămată H. Gabriela), violarea de domiciliu (persoană vătămată H. Doina Paraschiva), încălcarea ordinului de protecție (2 infracțiuni, persoană vătămată H. Gabriela), încălcarea ordinului de protecție provizoriu (persoană vătămată H. Gabriela) și s-a discutat cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. Luni, 9 august, prin ordonanța Poliției Orașului Frasin, față de suspectul Big Gheorghe s-a luat măsura preventivă a reținerii pe o perioada de 24 ore. Ieri, bărbatul urma a fi prezentat procurorului de caz în vederea luării unei măsuri preventive față de acesta.

Cercetările în cauză sunt continuate de către Poliția orașului Frasin pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”,  „amenințare”, „hărțuirea”, „violarea de domiciliu”, „încălcarea ordinului de protecție”, „încălcarea ordinului de protecție provizoriu”,  urmând a se face propuneri procedurale prin unitatea de parchet.

Vezi si

Ziua Bucovinei și Ziua Marii Uniri au fost sărbătorite cu fast la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”

Toată suflarea Colegiului a purtat costume populare. Unitatea de învățământ a răsunat de cântece patriotice, …