Friday , February 3 2023

Individ de 41 de ani, băgat în arest după ce și-a bătut în mai multe rânduri mama de 77 de ani și tatăl de 86 de ani

Miercuri seara, la orele 19.30, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Mănăstirea Humorului despre faptul că un bărbat de 86 de ani a fost bătut de propriul fiu.

Polițiștii deplasați la fața locului aflat că bătăușul, Brădățan Dumitru, de 41 de ani, și-a lovit în mod repetat părinții, cu ocazia cercetărilor efectuate, rezultând  indicii temeinice cu privire la comiterea a altor  trei infracțiunii de violență în familie. Astfel,  individul este acuzat că pe 2 decembrie, în jurul orelor 15:00, cât și la data de 7 decembrie, Brădățan Dumitru și-ar lovit tatăl de 86 de ani și mama de 77 de ani.  Joi, 8 decembrie, s-a dispus examinarea medico-legală de către SJML Suceava, a celor doi bătrâni, mama bătăușului primin un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale, iar tatălui acestuia i-au fost acordate un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, ca urmare a leziunilor suferite.

În urma declarațiilor persoanelor vătămate cât și a probatoriului administrat în cauză, vineri, 9 decembrie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Brădățan Dumitru, care a dobândit calitatea de suspect, cu privire la comiterea a doua  infracțiuni în formă continuată de ”Violență în familie”. De asemenea, s-a dispus ca măsură preventivă, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, pentru luarea unei măsuri preventive.

Totodată, a fost întocmită documentația privind emiterea unui ordin de protecție, față de suspectul Brădățan Dumitru, ce a fost înaintată Judecătoriei Gura Humorului .

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …