Tuesday , July 23 2024

Individ băgat în arest pentru că se plimba doar în chiloți prin centrul Câmpulungului

Miercuri, la ora 16.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din Câmpulung Moldovenesc, aflați în serviciul de patrulare în zona centrală a orașului, au sesizat prezența persoanei unui bărbat, în apropierea platoului central, dezbrăcat de pantaloni,  în lenjerie intimă.

politia, masina noua Obiectiv

Polițiștii l-au legitimat, aflând că este vorba despre un bărbat din comuna Bogdan Vodă, județul Maramureș, care a susținut că s-a dezbrăcat pentru că era foarte cald și nu mai suporta hainele pe el.

Cinci persoane care erau în apropiere le-au spus polițiștilor că s-au simțit indignate ca urmare a celor săvârșite de către maramureșean, cu atât mai mult cu cât, la momentul săvârșirii infracțiunii, în aceeași locație se aflau mai mulți părinți care își conduceau copiii de la școală sau erau cu micuții în parcul în care se afla și bărbatul înfierbântat.

După audierea unora dintre persoanele care au luat contact cu individul, polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunii de “Ultraj contra bunelor moravuri” și au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus  la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud.

 

 

 

Vezi si

LUME, LUME… HAI LA TÂRG! Peste 100 de meșteri populari vor fi prezenți în weekend la Muzeul Satului Bucovinean 

Muzeul Național al Bucovinei organizează și în acest an manifestarea de tradiție LUME, LUME… HAI …