Tuesday , July 23 2024

Individ băgat în arest pentru că a încălcat un ordin de protecție emis împotriva sa cu o zi înainte

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 02.40, la Poliția municipiului Vatra Dornei s-a prezentat B. Luminița, din localitate, care a sesizat faptul la soțul ei a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis marți împotriva sa.

Conform Poliției, marți, 18 iunie,  în urma agresiunii suferite de către B.  Luminița, s-a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de soțul acesteia, B. Oliver, începând cu data de 18.06.2024, ora 01:00 și până la data de 23.06.2024, ora 01:00. Prin ordinul de protecție au fost dispuse  evacuarea temporară a agresorului B. Oliver din locuința comună; obligarea bărbatului să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de victimă și membrii familiei acesteia; interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima.

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 01.20, în momentul când femeiea s-a întors la adresa din municipiul Vatra-Dornei, a constatat faptul că soțul ei se afla în locuință, încălcând astfel obligațiile stipulate în ordinul de protecție provizoriu mai sus-menționat.

Lucrătorii de poliție care au intervenit l-au găsit pe B. Oliver în podul locuinței. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu” și s-a dispus reținerea suspectului B. Oliver pe o durată de 24 de ore. (O.S.)

Vezi si

Șoldan: Proiectul de decolmatare a lacului de suprafață Solca și securizarea barajului, o investiție tărăgănată de 20 de ani, a intrat în linie dreaptă

  Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a anunțat, luni seara, că proiectul …