Tuesday , June 25 2024

Individ băgat în arest, după ce a furat mai multe colete dintr-o dubă Cargus

Miercuri dimineață, Poliția din Gura Humorului a fost anunțată despre un distribuitor de colete Cargus, despre faptul că în noaptea  precedentă, persoane necunoscute i-au sustras mai multe colete din interiorul dubei marca CITROEN-JUMPER, ce era parcata pe Bd-ul Bucovinei, din localitate. Hoții au furat din mașina parcată vizavi de blocul unde locuiște reprezentantul Cargus mai multe colete cu electronice și încălțăminte.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 228, alin. 1, art. 229, alin. 1, lit. b Cod Penal, ce urmează a fi soluționat procedural.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii l-au depistat pe autorul faptei,  fiind vorba de C. Alexandru Nicolae, din municipiul Suceava, care locuiește fără forme legale în Gura Humorului, jud. Suceava. În urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului.

Vezi si

CSM Suceava are o sportivă calificată oficial la Jocurile Olimpice de la Paris

Rădăuțeanca Mădălina Amăiestroaie (21 de ani) va reprezenta România în proba olimpică de tir cu …