Sunday , July 21 2024

Inconștiență absolută: O femeie fără permis a urcat în mașină trei copii mici și a plecat la plimbare în toiul nopții. A fost prinsă de polițiști după o urmărire de 3 kilometri

Duminică seara, la orele 22:05,  pe drumul comunal de pe raza localității Slobozia Sucevei, comuna Grănicești,  polițiștii au observat în  trafic un autoturism marca Peugeot 407, care circula dinspre balastieră spre intrarea în localitatea Slobozia Sucevei. Când a zărit  autospeciala de poliție, șoferul Peugeot-ului a întors și a plecat în trombă în direcția opusă.

Polițiștii au urmărit mașina  pe drumul comunal din Slobozia-Sucevei pe o distanță de aproximativ 3 km, autoturismul fiind apoi blocat în zona stației de betoane.

La volan se afla o femeie care a declarat că  nu are documentele asupra sa iar în urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că se numește D. Ana, iar în autoturism se mai aflau 3 copii minori, cu vârstele de 2 ani, 3 ani și respectiv 6 ani, despre care a relatat că i-a scos la o plimbare pe malul râului Suceava.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române,  a rezultat faptul că femeia nu este posesoare de permis de conducere valid pentru nicio categorie de vehicule. D. Ana- I.  a fost testată cu aparatul etilometru care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, s-a constatat faptul că inspecția tehnică periodică este expirată din data de 27.04.2024,  femeia fiind amendată.  Aceasta a  declarat faptul că a luat autoturismul  de la domiciliu, fără a cere permisiunea soțului său, D. Bartolomeu, proprietarul mașinii, care în acel în moment era în vizită la un prieten.

Pe numele femeii s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Copil rănit ușor, la Frasin, într-un accident produs de un șofer care nu a acordat prioritate

Sâmbătă, în jurul ora 13.05, C. Cosmin, de  29 ani, din  Târnăveni – Mureș,  conducea …