Monday , February 6 2023

Incendiu puternic la un gater din Poiana Stampei

Militarii Punctului de Lucru Poiana Stampei și ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit joi după-amiază cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală ce aparține unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a lemnului, din localitatea Poiana Stampei.

La sosirea echipajelor, ardeau materiale combustibile din interiorul halei și din structura comstrucției, cu pericol de propagare la vecinătăți. Incendiul a fost lichidat la ora 18:30.Au ars materiale combustibile din interior, pe o suprafață de aproximativ 120 mp, și s-au degradat utilaje de prelucrare a lemnului, echipamente de birotică, documente ale societății, instalația electrică, scule și unelte folosite în procesul tehnologic și altele.

Conform ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o casă de locuit și anexele gospodărești aferente, precum și material lemnos, utilaje și instalații specifice.

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …