Tuesday , December 7 2021

Incendiu puternic la un adăpost de animale din Preuteşti

incendiu

Pompierii din Fălticeni au intervenit la stingerea unui incendiu, izbucnit la un adăpost de animale din Preuteşti u focul a ars 150 mp din acoperişul clădirii, trei tone de furaje şi mai multe bunuri. Flăcările au izbucnit de la nişte cârpe,ce s-au aprins de la un aragaz folosit pentru încălzirea hranei animalelor. Pompierii au reuşti să salveze 100 de păsări şi 30 de porci, dar şi aparatură electrocasnică

In noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03.00, militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Preuteşti, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu ce a izbucnit la un adăpost de animale ce aparţine Dianei – Elena P., din satul Huşi, comuna Preuteşti. La sosirea pompierilor, ardea adăpostul de animale, existând pericolul de propagare la un corp de clădire învecinat. In urma incendiului au ars circa 150 mp din acoperişul adăpostului construit din lemn, aproximativ trei tone de furaje şi alte bunuri aflate în interior.
Focul a fost stins la ora 07.40. Din primele cercetări efectuate, pompierii au stabilit cauza incendiului ca fiind amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijlocul de încălzire. Mai exact nişte prosoape şi cârpe s-au aprins de la un aragaz folosit pentru încălzirea hranei animalelor. Pompierii au reuşit să salveze 100 de păsări, 30 de porci, aparatură electrocasnică, precum şi restul clădirii adăpostului de animale. Din fericire nu au fost înregistrate victime omeneşti. (C.Z.)

Vezi si

Testarea pentru redobândirea permisului auto revine la programul normal

Începând de marți, 7 decembrie, se revine la programul normal de susținere a testului de …