Friday , July 19 2024

Incendiu puternic la o casă din Dumbrăveni (FOTO)

Joi după-amiază, în jurul orei 18.00, un incendiu a izbucnit  la acoperișul unei case de locuit și la o anexă, în localitatea Dumbrăveni.

La fața locului au intevenit  pompierii militari, împreună cu lucrătorii SVSU Dumbrăveni, Salcea, Verești și Fântânele, cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului (76 de ani), care a suferit un atac de panică. Ulterior, după ce și-a revenit, bărbatul a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului, au ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, și circa 30 de metri cubi de cherestea – material lemnos care era depozitat în interiorul locuinței, atât la etaj, cât și la parter. De altfel, cantitatea mare de materiale combustibile a favorizat dezvoltarea și manifestarea violentă a incendiului.

Conform ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor este de natură electrică (efectul termic al curentului electric).

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21:00, iar pompierii au salvat construcțiile învecinate.

Vezi si

Studentă a Facultății de Litere Suceava, premiată la numeroase concursuri pentru activitatea sa intensă ca traducător și scriitor

Ruth Naomi Lupu a absolvit recent programul de studiu Limba și literatura engleză – Limba …