Thursday , October 6 2022

Incendiu la o casă din Frumoasa. Două femei au suferit atacuri de panică

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit luni dimineață cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Frumoasa, comuna Moara. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul locuinței, existând pericolul de propagare la întreaga clădire și la anexele gospodărești.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două femei, în vârstă de 84, respectiv 54 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, după ce au fost stabilizate, femeile au refuzat transportul la spital.

Au ars bunuri din interiorul a două camere, pe o suprafață de aproximativ 75 mp (bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie din lemn și altele). S-a degradat holul casei pe aproximativ 15 mp.

Conform ISU Suceava, flăcările au izbucnit din dormitorul locuinței, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric suprasolicitat.

Incendiul a fost lichidat la ora 8:30, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

 

Vezi si

CSU din Suceava a pierdut fără drept de apel la Constanța

CSU din Suceava a pierdut la scor, 25-37 (9-20), meciul disputat miercuri seară, pe terenul …