Wednesday , April 7 2021

Incendiu la Circumscripția Sanitar-Veterinară Siminicea, pornit de la un acumulator defect pus la încărcat

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Siminicea, au intervenit joi seara cu 3 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire ce aparține Primăriei Siminicea, în care funcționează Circumscripția Sanitar-Veterinară.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la astereala acoperișului clădirii, compusă din locuință de serviciu și cabinet veterinar, cu pericol de propagare la întreaga construcție. Incendiul a fost lichidat la ora 23:10.

Au ars astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 70 mp, planșeul din lemn al podului, pe aceeași suprafață, bunuri personale și de uz casnic, precum și documente ale circumscripției sanitar-veterinare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un acumulator auto cu defecțiuni lăsat la încărcat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii circumscripției sanitar-veterinare, cu o suprafață (amprenta la sol) de aproximativ 120 mp.

Vezi si

Președintele Academiei Române: Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, o adevărată universitate creştin-ortodoxă (FOTO-VIDEO)

Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, mai ales a celor de la sud şi …