Monday , June 21 2021

Incendiu în toiul nopții într-o garsonieră din Rădăuți

În data de 10 mai 2021, la ora 02.44 patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Mihai Viteazul nr. 1E s-a declanșat un incendiu într-o garsonieră.

Echipajul de polițiedeplasat la fața locului a constatat faptul că apartamentul nr. 3 de pe strada Mihai Viteazul, aparținând numitei R. Luminița, de 47 ani, este cuprins de flăcări. La locul producerii incendiului au intervenit două echipaje din cadrul ISU Rădăuți. De asemenea la fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD.

La sosirea pompierilor, ardeau în sufragerie obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și materiale textile, cu pericol de propagare la întreaga locuință. Pereții acesteia erau degradați din cauza fumului și a gazelor fierbinți. Pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 47 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul la ora 3.35, nefiind victime omenești sau vătămări corporale, doar pagube materiale.

A ars interiorul apartamentului și bunurile aflate în acestea în valoare de aproximativ 12.000 lei. În urma cercetărilor efectuate, cauza incendiului a fost stabilită ca fiind „o lumânare lăsată nesupravegheată pe timpul nopții în interiorul locuinței de către partea vătămată”.

 

           

Vezi si

Un botoșănean cu permisul suspendat, prins la volan pe străzile din Burdujeni

Acesta s-a ales cu dosar penal și cu o amendă de 2.900 de lei pentru …