Tuesday , April 23 2024

Încă un cetățean al Sucevei a împlinit 100 de ani

Paraschiva Duțuc este numele celei care a intrat cel mai recent în rândurile sucevenilor care au împlinit vârsta de 100 de ani. Fiind vorba de un cetățean al municipiului Suceava, primarul Ion Lungu a mers personal să o felicite, așa cum a mai procedat și la celelalte cazuri de suceveni care împliniseră aceastră vârstă.

Despre Paraschiva Duțuc, primarul Sucevei a spus că este „cea mai renumită croitoreasă din Burdujeni Sat și ne-a zis că a  cusut  ținute la mulți <ștabi>”. „I-am promis ca ne vedem la 101 ani!”, a menționat, printre altele, Ion Lungu.

La împlinirea vârstei de 100 de ani a Parachivei Duțuc, primarul Sucevei nu a mers singur la bătrână, ci însoțit de un preot din parohia de care aparține bătrâna. Edilul i-a oferit acesteia din partea Primăriei Suceava un tort, un buchet de flori și un stimulent financiar. „Împreună cu părintele Cornel Oprișan, preotul paroh al bisericii Sfânta Treime din Burdujeni Sat am sărbătorit-o astăzi pe doamna Paraschiva Duțuc, care locuiește pe strada Lev Tolstoi, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani … Doamna Paraschiva a suflat în lumânările din tortul aniversar, este vioaie, glumeață și plină de viață”, a mai precizat primarul Sucevei. (D.P.)

 

Vezi si

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană organizează  o delegație de companii internaționale interesate să descopere potențialul de afaceri al orașului Siret și al Bucovinei

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România)  organizează în perioada 22-24 mai o delegație …