Wednesday , October 4 2023

Încă un bloc urmează să fie ridicat în Burdujeni

Un bloc cu regim mic de înălțime ar putea apărea în anii următori în cartierul Burdujeni, în zona străzii Cuza Vodă. Blocul ar urma să aibă parcare cu 15 locuri la demisol, împrejmuire cu regim de D+P+2E+3Er.

Deocamdată, există intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și a unui Regulament de urbanism aferent pentru un bloc cu spații comerciale și prestări servicii, sistematizare verticală, locuri de parcare, loc de joacă, împrejmuire și racorduri/branșamente.

În PUZ este prevăzut un număr de 19 apartamente și trei unități spații comerciale/prestări servicii la parter, dar și 10 locuri de parcare supraterane, alei auto sunt prevăzute a avea lățimea de 7 m pentru a deservi parcarea supraterană, respectiv 5,50 m pentru accesul auto la demisol.

Potrivit anunțului pe care Primăria Suceava l-a făcut, blocul ar urma să fie edificat pe un teren proprietate privată în suprafață de 1.484 mp, situat pe str. Cuza Vodă, nr. 46 și înălțime maximă de 15.00 m, cota calculată de la cota terenului sistematizat. Accesul auto și pietonal se va realiza din str. Cuza Vodă, lățimea acceselor auto propuse fiind de 5.50 metri. Observațiile și eventualele propuneri pot fi transmise de public – cu referire la intenția de elaborare PUZ – în termen de 5 zile de la data de 29.05.2023 la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail: [email protected]. (D.P.)

Vezi si

Lungu: Reabilitarea clădirii principale a Colegiului ”Mihai Eminescu” se va finaliza în martie 2025. Lucrările sunt în grafic

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a declarat că lucrările de investiții la proiectul  de reabilitare …