Thursday , December 8 2022

Incă o femeie a fost tâlhărită în plină stradă, la Suceava

politiew

Un individ a atacat o femeie pe strada Ecaterina Teodoriu, din Suceava, reuşind să-i fure acesteia poşeta în care avea bani şi un telefon mobil 

Chiar dacă în urmă cu două săptămâni au fost prinşi doi tineri din Udeşti care erau specializaţi în tâlhării comise asupra femeilor din Suceava, un alt astfel de infractor a apărut pe străzile municipiului. In data de 12 februarie 2015, la ora 20.03, Poliţia municipiului Suceava a primit o reclamaţie prin 112 din partea unei femei de 56 de ani, din localitate, despre faptul că în timp ce era pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Suceava, un tânăr necunoscut i-a smuls din mână poşeta în care avea bani şi un telefon mobil.
In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea prinderii autorului şi recuperării prejudiciului. Trebuie spus faptul că, în ultima vreme, în municipiul Suceava, s-au semnalat mai multe cazuri în care au fost jefuite în plină stradă femei, în special după lăsarea întunericului. Hoţii fură tot ce le pică în mână, de la poşete, la lănţişoare, la telefoane mobile.  (C.Z.)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …