Saturday , November 26 2022

Incă o femeie a fost jefuită în plină stradă

politiew

O tânără de 26 de ani, din Rădăuţi, a rămas fără poşetă în timp ce mergea spre locuinţa sa. Paguba se ridică la circa 600 de lei
In acest an în judeţul Suceava nu mai puţin de 51 de femei au fost jefuite în plină stradă. Numai în ultima loc au avut loc cinci astfel de infracţiuni, ţinta hoţilor fiind poşetele, portofelele sau telefoanele victimelor. Modul preferat de operare al autorilor este de a-şi ataca victimele pe la spate şi de a le fura genţile, după care o iau la fugă printre blocuri şi se fac nevăzuţi.
Ultima astfel de ispravă a avut loc vineri, 5 decembrie 2014, la ora 22.30, când Poliţia municipiului Rădăuţi a primit o reclamaţie din partea unei tinere de 26 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în jurul orei 22.00, în timp ce mergea spre casă, a fost acostată de un individ necunoscut, care i-a distras atenţia şi i-a furat poşeta în care avea bani şi alte bunuri. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că în jurul orei 21.45, în timp ce reclamanta mergea din centrul municipiului către domiciliu, un bărbat necunoscut s-a apropiat de ea şi fără a o lovi sau ameninţa în vreun fel, i-a luat de pe umăr poşeta în care avea documente personale, două carduri, un telefon şi bani, după care a fugit. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru prinderea autorului şi recuperarea prejudiciului în valoare de circa 600 de lei. (C.Z.)

Vezi si

Patru suceveni au ajuns la spital cu infarct miocardic acut în doar 24 de ore

Aceștia au salvați după ce au primit tratament în cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională În …

One comment

  1. Nu vezi seara un poliíst prin ora; ,nici local,nici polițíst M.A.I.,nici jandarm,niciun fel.Apar cei de la rutieră fff tarziu pentru ciubucuri probabil.
    În sediul de la secția periferică abia s-a montat antena parabolică,din bani proprii, dar rentează.Filmele de acțiune nu trebuie pierdute,în timpul programului.