Monday , September 26 2022

Incă două mașini parcate au fost sparte de hoți, la Suceava și Fălticeni

Autoturismul unei femei, parcat pe strada Mihai Eminescu din Fălticeni, a fost spart, iar din interior a fost furat un telefon mobil și un portmoneu cu bani. Hoții au dat o spargere și la o mașină parcată pe strada Tineretului din Suceava, din interior sustrăgând o borsetă cu documente și bani 

politiew

La data de 18 martie 2016, în jurul orei 14.10, Poliția municipiului Fălticeni a primit o plângere din partea unei femei de 36 de ani, din comuna Boroaia, despre faptul că, în cursul zilei, hoții i-au furat un telefon mobil și portmoneul cu bani și alte bunuri din mașina parcată pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Fălticeni. In urma activităților întreprinse de polițiști, la o casă de amanet situată pe Bulevardul Revoluției din localitate, au fost prinși în flagrant un tânăr de 19 ani și un minor de 17 ani, ambii din Fălticeni, care încercau să vândă telefonul mobil ce aparține reclamantei. Din cercetările făcute de polițiști a reieșit faptul că după ce au furat bunurile respective, cei doi tineri au cheltuit banii, după care au aruncat portofelul cu documente și au încercat să vândă telefonul mobil pentru a face rost de alți bani. Telefonul mobil estimat la suma de 600 de lei a fost recuperat și înapoiat femeii păgubite. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
La data de 19 martie a.c., la ora 13.15, Poliția municipiului Suceava a primit o plângere din partea unui localnic de 57 de ani, despre faptul că, în cursul zilei de sâmbătă, hoții i-au furat mai multe bunuri din mașină. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că, în cursul zilei, în intervalul orar 09.00 – 12.00, autori necunoscuți au spart un geam al mașinii parcate pe strada Tineretului din Suceava, iar din interior au furat o borsetă cu documente personale și bani, valoarea prejudiciului fiind de circa 2.000 de lei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de oamenii legii în vederea prinderii hoților și recuperării prejudiciului. (D.Z.)

Vezi si

Patru gospodării distruse de incendii, în mai puțin de 24 de ore

În mai puțin de 24 de ore, pompierii militari suceveni au fost nevoiți să intervină …