Încă doua femei infectate cu coronavirus au murit la Spitalul Judetean. Totalul victimelor in tara a ajuns la 17, din care 8 la Suceava

reportersite
26/03/20 ora:12:19pm

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri seara, că încă trei decese au fost raportate în România la persoane confirmate la Covid-19. Este vorba de persoane cu vârrste cuprinse între 63 și 70 de ani.

Potrivit GCS, unul dintre decedați este un bărbat de 63 ani din judetul Neamț, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași în sectia de ATI, care a fost confirmat pozitiv în data de 21 martie.

Ceilalți doi pacienți au fost internați, potrivit GCS, la Spitalul din Suceava. Este vorba două femei, ambele de 70 de ani, din Suceava, care au fost confirmate pozitiv în 25 martie.

Numărul total al deceselor înregistrate în România la pacienți confirmați cu noul coronavirus ajunge astfel la 17, din care opt la Suceava

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Sanda 26/03/2020 la ora 8:53 -

    Daca mai punem si faptul ca doamna din Sucevita, cea care a pus mainile pe piept la Iasi, a fost internata in prealabil la Suceava, ar rezulta cam 9 decedati.