Tuesday , December 6 2022

Încă doua femei infectate cu coronavirus au murit la Spitalul Judetean. Totalul victimelor in tara a ajuns la 17, din care 8 la Suceava

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri seara, că încă trei decese au fost raportate în România la persoane confirmate la Covid-19. Este vorba de persoane cu vârrste cuprinse între 63 și 70 de ani.

Potrivit GCS, unul dintre decedați este un bărbat de 63 ani din judetul Neamț, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași în sectia de ATI, care a fost confirmat pozitiv în data de 21 martie.

Ceilalți doi pacienți au fost internați, potrivit GCS, la Spitalul din Suceava. Este vorba două femei, ambele de 70 de ani, din Suceava, care au fost confirmate pozitiv în 25 martie.

Numărul total al deceselor înregistrate în România la pacienți confirmați cu noul coronavirus ajunge astfel la 17, din care opt la Suceava

Vezi si

Cum îi putem sprijini pe sucevenii evacuați în urma exploziei de ieri

Prefectul Alexandru Moldovan a anunțat ieri modalitățile prin care pot fi sprijinite financiar sau cu …

No comments

  1. Daca mai punem si faptul ca doamna din Sucevita, cea care a pus mainile pe piept la Iasi, a fost internata in prealabil la Suceava, ar rezulta cam 9 decedati.