Wednesday , December 7 2022

Inainte de a-si da duhul, iarna a ravasit tot judetul Suceava. UPDATE: Drumurile pe care este blocat traficul in judet

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni dimineaţă traficul rutier este blocat pe DN 17A Câmpulung Moldovenesc – Suceviţa din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

De asemenea, pe următoarele artere rutiere din judeţul Suceava, se circulă cu dificultate din cauza unui strat subţire de zăpadă: DN 15C Tarzia – Praxia, DN 17 limita judeţului Bistriţa cu localitatea Păltinoasa, DN 17 Paltinoasa – Suceava, DN 17A Suceviţa – Dorneşti, DN 17B Vatra Dornei – limită cu judeţul Neamţ, DN 2 Draguşeni – Siret, DN 29 Suceava – Huţani, DN 29A Suceava – Vârfu Campului, DN 2H Iacobeşti – Putna, DN 2K Milişauţi – Solca.

Ninsoarea violent\ de asear\ [i v=ntul puternic au dat peste cap circula]ia rutier\ `n aproape `ntreg jude]ul u asear\ s-a luat decizia restric]ion\rii traficului greu, de peste 3,5 tone, p=n\ `n aceast\ diminea]\ u contractele cu firmele de desz\pezire s-au `ncheiat pe 31 martie, iar autorit\]ile sucevene au chemat `n ajutor utilaje din Boto[ani [i Vaslui

 
Traficul rutier greu a fost restric]ionat în jude]ul Suceava, de duminic\ sear\ [i pân\ luni diminea]\, din cauza ninsorilor [i a z\pezii depuse pe [osea, în condi]iile în care sec]iile de Drumuri Na]ionale ac]ioneaz\ doar cu utilajele din dotare, contractele cu firmele de desz\pezire încheindu-se. Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat asear\ c\ traficul greu, de peste 3,5 tone, va fi restric]ionat de duminic\ sear\ [i pân\ `n aceast\ diminea]\ pe drumurile na]ionale din jude], în condi]iile ninsorilor abundente. Popescu a explicat c\ sec]iile de Drumuri Na]ionale ale CNANDR din jude] ac]ioneaz\ cu utilajele din dotare, în condi]iile în care contractele cu firmele de desz\pezire s-au încheiat la 31 martie, autorit\]ile sucevene solicitând suplimentarea cu utilaje de la sec]iile din jude]ele Boto[ani [i Vaslui.
El a ar\tat c\ în aceste condi]ii determinate de ninsorile abundente, cu strat de z\pad\ depus de 3-5 centimetri, când majoritatea autovehiculelor au cauciucuri de var\, s-a decis restric]ionarea traficului pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, ca s\ nu se înregistreze blocaje în trafic. Popescu a declarat c\ asear\, `n jude] nu erau blocaje, dar circula]ia a fost blocat\ pe DN 17, în zona comunei Ili[e[ti, timp de mai pu]in de o or\, dup\ ce un copac a c\zut pe carosabil.

Circulaţia rutieră a fost închisă, duminică seara, pe DN17A Câmpulung Moldovenesc – Rădăuţi, din cauza zăpezii care s-a depus pe carosabil, traficul greu fiind restricţionat pe toate drumurile din judeţul Suceava.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, în judeţul Suceava, la 19.50 a fost închis DN17A Câmpulung Moldovenesc – Rădăuţi, din cauza ninsorii abundente şi a zăpezii care s-a depus pe carosabil.
Traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN2 Suceava – Siret, în zona Bălcăuţi, unde două tiruri au derapat. Pe DN2E Fălticeni – Păltinoasa şi pe DN17 Suceava – Gura Humorului se circulă cu dificultate din cauza zăpezii.
Seful Sec]iei CNANDR din Câmpulung Moldovenesc, Florin Anichitei, a declarat c\ în zona Pasului Mestec\ni[ [i în zona M\gura se circula [i se ac]iona cu cinci utilaje din dotare. “Vom ac]iona toat\ noaptea”, spunea asear\ Anichitei. În `ntreg jude]ul Suceava a nins abundent, `ncep=nd de ieri dup\-amiaz\, iar vântul aa b\tut în rafale puternice. Suceava se afl\ sub cod galben de v=nt puternic [i ninsori p=n\ `n aceast\ dup\-amiaz\, la ora 15.00. (O.S.)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …

No comments

  1. incalzirea globala ha haa haaaa !! oare mai sunt cretini care mai cred in aceasta teorie? daca da,atunci avem o probleme cu densitatea de prosti pe km patrat!!