Sunday , September 25 2022

În urma discuțiilor cu sindicatele, primarul Ion Lungu anunță creșteri salariale la TPL Suceava, începând cu trimestrul II al acestui an

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a avut,  la sfârșitul saptamânii trecute, discuții cu reprezentanții sindicatelor de la SC TPL Suceava și cu directorul general Matei Dănuț.

Discuțiile au vizat continuarea creșterii salariilor angajaților TPL , după ce în anul 2020 acestea au fost majorate cu 25%.

”Am convenit ca în anul 2022 să facem o majorare cu 5 %, începând cu trimestrul II, si cu 10 %  din trimestrul III, ambele procente fiind raportate la salariile actuale. Pentru trimestrul IV vom avea discuții după ce vin cele 15 autobuze electrice de la firma Solaris din Polonia.
Ne ținem de cuvânt și facem tot ce este posibil să creștem salariile la angajatii societății de transport ,care sunt relativ mici în comparație cu celelalte salarii din sistemul public. Sunt convins că vom avea in municipiul Suceava , prin efort comun salariați-autoritate publică un transport civilizat in orașul nostru”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …