Sunday , October 2 2022

Un bucureștean de 46 de ani a murit și alți patru oameni au fost grav răniți, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod la Brăiești

Vineri dimineață, la ora 10:00,  Voitcovschi Stanislav, de 47 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism  marca VW înmatriculat în Germania, pe D.N 2E, în afara localității Brăiești, comuna Cornu Luncii,  într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe sensul opus de mers.

În urma impactului, Burghelea Beniamin, de 46 ani, din București, pasager în autoturism,  a fost grav rănit, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava, unde a încetat din viață în scurt timp.

La spital au fost transportați și membrii familiei acestuia. Soția sa, în vârstă de 38 ani, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral,  contuzie umăr drept, rămânând internată. cu multiple fracturi și traumatisme au fost internați și cei doi copilași ai familiei, o fetiță de 7 ani (traumatism prin accident rutier, TCF, fractură braț stâng) și un băiețel de 5 ani (care a suferit contuzii, fractură mediană claviculă dreapta).

Voitcovschi Stanislav, șoferul mașinii,  a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul de ”TCC, contuzie toraco-abdominală, contuzie glezna dreaptă, escoriații multiple, rămânând internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conform primelor cercetări intreprinse la fața locului de polițiști, vinovat de producerea accidentului se face șoferul Voitcovschi Stanislav, care nu a adaptat viteza în mod corespunzător și a pierdut controlul asupra direcției de mers.  (O.S.)

Vezi si

Sunați la 112 dacă ați văzut acest bărbat!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute POPESCU CEZAR VASILE, de 41 …