Wednesday , February 8 2023

În trei luni ar trebui să fie gata studiul la parcarea supraterană din spatele Primăriei Suceava

Firma ieșeană Im Design Studio SRL a câștigat procedura de atribuire a contractului pentru studiul de fezabilitate pentru prima parcare supraterană care se va construi în municipiul Suceava. Este vorba de așa numita parcare supraterană nr. 1 – astfel s-a referit primarul Ion Lungu în conferința de presă de miercuri, 11 ianuarie – anume cea de pe strada Ştefan Tomșa din spatele Primăriei Suceava.

Societatea respectivă a contractat realizarea studiului de fezabilitate pentru 118.500 de lei în 90 de zile. După realizarea documentației va fi supus aprobării Consiliul Local Suceava un proiect de hotărâre prin care să fie aprobați indicatorii tehnico economici necesari pentru realizarea lucrării.

În paralel cu asta, Primăria pregătește banii pentru despăgubiri oamenilor care au garaje și care vor fi dărâmate. „Încă discutăm soluțiile juridice, dar vom demara demolarea garajelor astfel încât după ce aprobăm și acest studiu de fezabilitate să avem terenul liber de sarcini să demarăm proiectarea tehnică și să continuăm cu construirea primei parcări supraterane din Suceava”, a declarat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …