În plină carantină, Delgaz Grid a debranșat vineri seara adăpostul pentru oamenii străzii ”Lumina Lină”, care găzduiește acum 25 de persoane, pentru că nu era facută o revizie

4/04/20 ora:6:18pm

La urechile “inspiratilor” de la monopolul DelgazGrid (fostul E.On) n-a ajuns inca, probabil, vestea ca Suceava e in izolare totala si ca principala recomandare a autoritatilor e ca toata lumea sa stea in casa. Oamenilor din adapost nu li se mai poate prepara hrana, nu mai au apa calda si caldura. “Mai puteau aștepta și cei de la Delgaz Grid câteva zile că nu era moarte de om ori puneau mâna pe un telefon și mă anunțau”, spune amărât  preotul paroh al Bisericii ”Sfânta Vineri”, Minu Mititelu.

Preotul paroh al Bisericii ”Sfânta Vineri”, Minu Mititelu, a anunțat pe o pagină de socializare că Adăpostul de noapte ”Lumina Lină” si casa parohială din cartierul sucevean George Enescu au fost debranșate de la rețeaua de gaz metan.

În prezent, în acest centru sunt 25 de oameni ai străzii care primesc aici trei mese calde și un acoperiș deasupra capului. ”Vi se pare normal oameni buni ca în seara de vineri 3 aprilie să fiu debranșat de la rețeaua de gaze naturale la Parohia Sf. Vineri, Suceava fără să fiu înștiințat și fără să am cu cine discuta la acea oră?

Suntem într-o stare de urgență, în carantină generală, noi având aici la Biserică 25 de oameni ai străzii de care avem grijă permanent și datorită Delgaz Grid am fost nevoiți să-i lăsam în frig și fără posibilitatea de a le pregăti hrana sau apă menajeră. Am sunat la Tg. Mureș și mi s-a transmis că ar trebui să fac revizia la rețeaua de gaze pentru că acum a expirat (la doi ani), să achit ultima factură și să plătesc taxa de rebranșare.

Eu cred că în astfel de situație de urgență, când autoritatile ne spun să stăm liniștiți în case, mai puteau aștepta și cei de la Delgaz Grid câteva zile că nu era moarte de om, ori puneau mâna pe un telefon și mă anunțau”, a menționat preotul parah Minu Mititelu. (Cristina RUȘTI)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. And 05/04/2020 la ora 12:14 -

    Masonii creduli sivaletii de sus sunt fara scrupule