Friday , October 7 2022

In patru zile, peste o sută de persoane au ajuns la UPU Suceava din cauza căderilor pe gheaţă

spital greva 1


In patru zile, mai mult de o sută de persoane s-au prezentat la Unitatea Primire Urgenţe din cadrul Spitalului “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu luxaţii, contuzii sau entorse din cauza căderilor accidentale pe gheaţă.
Directorul Spitalului Judeţean Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat că din cei ajunşi la Urgenţe în perioada 7-10 februarie a.c., 13 au avut nevoie de spitalizare, aceştia fiind internaţi la secţia Ortopedie-Traumatologie din cadrul spitalului.
De la începutul ninsorilor şi frigului din acest an, peste două sute de suceveni au călcat pragul Spitalului Judeţean cu probleme ortopedice din cauza alunecărilor pe gheaţă, în jur de 30 având nevoie de internare, cei mai mulţi dintre ei fiind spitalizaţi la secţia Ortopedie.
Din ianuarie a.c. şi până în prezent, din cauza frigului, în judeţul Suceava au existat cinci decese cauzate de hipotermii, ultimul decedat din aceată cauză fiind găsit luni, 10 februarie, în curtea casei tale, după ce nu a mai fost văzut de vecini timp de două săptămâni. Aceştia au spus că bărbatul în vârstă de 55 de ani din Siret suferea de TBC şi avea probleme cu băutura.
In continuare se fac cercetări, urmând să fie stabilite împrejurările decesului. (Georgiana ONUTA)

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …