Wednesday , March 29 2023

Impact puternic între două autocamioane, la Argestru. Unul dintre șoferi a fost rănit

O coliziune puternică între două autocamioane a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19. 30, pe DN17, pe raza localității Argestru. Unul dintre șoferi a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat la spital.

Pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei intervin miercuri seară la locul accidentului de la Argestru cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, informează ISU Suceava.

Conducătorul unuia dintre autocamioanele implicate în accident nu putea ieși din habitaclul autovehiculului, acuzând dureri la membrele inferioare. El a fost extras de către pompierii militari și predat echipajului SAJ, apoi transportat la spital.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. (O.S.)

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …