Sunday , June 20 2021

Îmbrăcăminte ”de firmă” în valoare de peste 31.000 de lei, confiscate de polițiști din Bazar și de la niște magazine din Suceava și Rădăuți

Miercuri, 9 iunie, în baza unor informații existente la nivelul acestui serviciu, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au acționat pe raza municipiului Suceava  și pe raza municipiului Rădăuți în Bazar și la mai multe magazine unde se vând articole de îmbrăcăminte posibil contrafăcute.

Astfel, S.C. ELEGANT S.R.L., oferea spre comercializare la punctele de lucru Outlet & Second Hand situate în Suceava, Str. Mihai Viteazul, și în Rădăuți, str. ștefan cel Mare, obiecte vestimentare având inscripționate mărcile: „ADIDAS, NIKE, PUMA, HUGO BOSS, FILA, PHILIPP PLEIN, DOLCE&GABANNA, CALVIN KLEIN, KARL LAGERFELD, DIOR, LEVIS, POLO RALPH LAUREN, EMPORIO ARMANI, GUCCI”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse reprezentând obiecte vestimentare, în valoare de 17.260 lei.

S.C. Lariana S.R.L., expunea spre comercializare la punctul de lucru magazin DOROTA situat în Rădăuți, str. ștefan cel mare, obiecte vestimentare având inscripționate mărcile: „Adidas, Nike, Tommy Hilfiger, Lacoste, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse reprezentând obiecte vestimentare, în valoare de 7.800 lei;

C.Larisa, de 30, ani, expunea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar din Suceavaobiecte vestimentare având inscripționate marca „Tommy Hilfiger” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse reprezentând obiecte vestimentare, în valoare de 1.900 lei.

B.Gabriela, de 47 ani,  expunea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar Suceava, obiecte vestimentare, inscripționate cu mărcile „U.S. POLO ASSN” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.  În cauza au fost ridicate mai multe produse reprezentând obiecte vestimentare, în valoare de 750 lei.

B.Iosif, de 63 ani, expunea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar din Suceava, obiecte vestimentare inscripționate cu mărcile „Adidas, Tommy Hilfiger, Ray-Ban” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse reprezentând obiecte vestimentare, în valoare de 1.590 lei.

F.Elvira, de 57 ani, expunea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar din Suceava, obiecte vestimentare inscripționate cu mărcile „Columbia, Adidas, Jordan, Converse, Palm Angels, Valentino, Calvin Klein și Levis” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse reprezentând obiecte vestimentare, în valoare de 2.300 lei.

Persoanele a fost depistate în flagrant, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite  dosare  penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „punere în circulație de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Au fost ridicate 283 bucăți obiecte vestimentare din material textil inscripționate cu mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României,  susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 31.600 lei. (O.S.)

Vezi si

29 de cazuri active de COVID în tot județul. 19 bolnavi internați în sectoarele COVID, niciunul la ATI

În județul Suceava sunt înregistrate sâmbătă, 19 iunie, 29 cazuri de infecție Covid -19 în …