Wednesday , November 30 2022

Imagini cu Dacia Popster pe drumurile României

Dacia Popster a ajuns şi pe drumurile din România. După ce cele două prototipuri au fost testate în Franţa, au apărut primele imagini cu Popster pe şoselele româneşti
Imaginile ne arată Dacia Popster rulând pe Drumul Naţional 67 C – Transalpina. Fotograful a surprins exact momentul în care monovolumul Dacia trece pe lângă o berlină 1310 “clasică”. Prototipul are numere de uzină (AG) aşa cum au toate maşinile testate de uzinele Mioveni.
Popster, în două variante
Una cu jante de aliaj, de dimensiuni mai mari şi uşi glisante şi una de dimensiuni mai reduse, cu jante din oţel. Cel mai probabil este vorba de varianta utilitară a MPV-ului, o versiune mai spartană a Popsterului penrtu pasageri.
Varianta cu dimensiuni mai generoase va fi cea mai mare Dacie din istorie, fie că e vorba de lungime, înălţime sau lungime.
Popster, nume de cod J92, va avea 4,5 metri lungime şi un preţ de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai ieftin decât un Renault Scenic. Popster va avea şi o variantă utilitară, nume de cod  K67, mai spartană decât monovolumul, ce va fi dotată cu uşi culisante. În partea din spate, deschiderea se va face cu ajutorul a două uşi, în acelaşi mod ca la  modelul Logan MCV.
Preţul utilitarei va fi de circa 13.000 de euro în varianta de bază (cu 3.700 de euro mai ieftină decât un Kangoo 90dCi) şi 14.800 cu un motor diesel de 85 de cai putere. Consumul anticipat, pentru ambele modele: 5,5 l/100km.
Popster va fi produs la uzinele Tanger din Maroc şi va fi comercializat pe pieţele emergente sub marca Renault, iar în Marea Britanie va purta logo-ul “By Renault”. (money.ro)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …