Sunday , November 27 2022

Ilegalitati constatate de Garda Financiara in piata volanta din fata Prefecturii

Comisarul [ef al G\rzii Financiare Suceava, Ionu] Vartic a declarat ieri c\ `n zilele de 12 [i 13 martie 2011 comisarii unit\]ii pe care o conduce au efectuat verific\ri privind respectarea actelor normative referitoare la casele de marcat [i a comer]ului ilicit la comercian]ii care vând „produse tradi]ionale” în  pia]a volant\ fa]a Palatului Administrativ.
~n urma verific\rilor efectuate la opt comercian]i, s-au constatat abateri la patru dintre ace[tia. S-au aplicat trei amenzi `n valoare total\ de 18.000 de lei, unul dintre comercian]i fiind sanc]ionat cu avertisment. Au fost confiscate sume `n valoare total\ de 2.318 lei iar trei agen]i economici s-au ales cu suspendarea activit\]ii pentru neutilizarea caselor de marcat. (N.R.)

Vezi si

Foresta câștigă cu 2-0, pe Areni, în fața celor de la Șomuz Fălticeni. Bucovina Rădăuți –  Viitorul Darabani: 4-0

Fotbaliștii antrenați de Dorin Goian s-au impus sâmbătă cu 2-0 în fața  celor de la …

No comments

  1. i-o fi amendat numa pe aia care tineau cu blaga 🙂

  2. ce curaj are vartic asta! un adevarat erou! sa amendeze locul preferat a lu sefu sau, fluturel, pentru branzica si laptic?

  3. niciodata cand am cumparat din pita volanta nu am primit bon

  4. Saptamanal cumpar de acolo dar niciodata nu da nimeni niciun bon si nici case de marcat nu au.La fel se intampla in toti anii si la Mall in parcare cand se fac vanzari foarte bune dar niciodata acesti sponsori ai puterii nu au traba cu bonul si casa de marcat.Cine le opreste impozit cred ca se stie.