Thursday , September 29 2022

Ieri dimineata s-a mai nascut un traseist

Vicepre[edintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a demisionat ieri din PSD u fostul purt\tor de cuv=nt al PSD Suceava a decis s\ candideze pentru un post de deputat din partea ARD, via For]a Civic\ . Secretarul general al PDL, deputatul Ioan B\lan, a declarat c\ partenerilor din ARD le-a fost rezervat colegiul 9, nominalizarea le apar]ine, iar „PDL va sus]ine orice candidatur\”

\Ieri, 4 octombrie, Ovidiu Milici a decis s\ demisioneze din PSD, unde era vicepre[edinte al Organiza]iei Jude]ene [i purt\tor de cuv=nt. „Cred c\ gestul meu nu trebuie explicat. Sunt sigur c\ este `n]eles de to]i colegii [i prietenii mei”, a l\murit situa]ia Ovidiu Milici.
Dup\ r\sturnarea Cabinetului Ungureanu el nu a primit nicio func]ie pe m\sura aspira]iilor sale [i nici dup\ alegerile locale partidul `n care a activat 11 ani nu i-a fost “recunosc\tor”. Mai mult, de[i a coordonat politic colegiul 3, a observat c\ `l pierde pentru urm\toarele alegeri, deoarece deputatul democrat liberal Eugen Uricec a trecut la PSD [i este iar sus]inut pentru un mandat pe alt colegiu, iar pe colegiul 3, `n loc s\ candideze Ovidiu Milici, va candida Gavril M`rza.
Dup\ `nfr=ngeri pe toate fronturile, Ovidiu Milici [i-a dat seama c\ PSD e du[manul s\u, [i s-a `nd\gostit de For]a Civic\ – partid condus de Mihai R\zvan Ungureanu [i care face parte din ARD, alian]\ `n care principalul partid este chiar PDL-ul criticat cu mult\ convingere p=n\ acum c=teva zile de Ovidiu Milici. „~mi cer scuze public fa]\ de cei care au apelat la mine de c=nd USL a preluat guvernarea central\ [i local\ solicit=ndu-mi sprijinul. Am crezut c\ va fi mult mai u[or, USL-ul av=nd acum p=rghiile de putere. M-am `n[elat [i am `n[elat [i a[tept\rile multora deoarece se pare c\ nimic nu se poate rezolva”, a mai spus Ovidiu Milici.
El a evitat s\ spun\ unde va candida exact, dar nu a negat varianta colegiului 9. Culmea, candidatul de la USL pe acest colegiu este fostul deputat PDL Dumitru Pard\u, care este [i na[ul lui Mihai R\zvan Ungureanu, `ncep=nd de ieri [eful lui Milici.
~ntrebat cu privire la candidatura lui Ovidiu Milici din partea ARD via For]a Civic\, secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan B\lan, a spus c\ prin protocol un colegiu ar urma s\ fie cedat partenerilor din ARD, iar la Suceava cei de la For]a Civic\ au cele mai mari [anse, nu PN}CD. „Colegiul 9 este cel care ar putea fi cedat colegilor din cadrul Alian]ei. Nu am primit p=n\ acum niciun nume. Nominalizarea le apar]ine `n totalitate [i noi, PDL-ul, vom sus]ine orice candidatur\ a colegilor no[tri”, ne-a declarat Ioan B\lan. (D.P.)

Vezi si

Primarul Lungu felicită Foresta după meciul cu UTA Arad și anunță că acum se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, unde va fi construit un nou stadion

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la meciul de fotbal din Cupa României dintre …

No comments

  1. Felicitari domnule Milici, asta este un pas inainte, domnii de la PSD ar trebui sa inteleaga ca avem nevoie de oameni tineri cu perspectiva , nu de mosnegi expirati care nu mai pot de sefie si nu vor sa lase scaunele. Si apropo de titlul ” traseist politic”, nu cred ca vi se potriveste, 11 ani a-ti muncit si la bine si la rau alaturi de partid, si cand munca nu este recunoscuta trebuie luata atitudine si dumneavoastra a-ti luat. Mult succes in campanie.