Friday , February 3 2023

Humorean reținut pentru contrabandă într-un autocar ce mergea în Anglia

Un echipaj din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului a oprit pentru control în dimineața de 8 martie ansamblul de vehicule format din autocarul marca SETRA și remorca marca ACKERMANN, care circula pe B-dul Bucovina din orașul Gura Humorului, din direcția Păltinoasa către Frasin.

În interiorul autocarului se aflau mai multe persoane, în calitate de pasageri, printre acestea fiind identificat și Dumitru L., de 29 de ani, din Gura Humorului. Acesta a declarat că se deplasează la muncă în Londra.

Procedându-se la verificarea listei cu evidența bagajelor aflată la bordul autocarului, s-a constatat că Dumitru L. figura înregistrat cu un număr de două bagaje (depo­zitate la cala autocarului) și 1 bagaj de mână (aflat în autocar asupra sa). În urma verificării acestora au fost identificate 40.000 de țigarete marca Compliament Blue. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”. Prejudiciul este estimat la 28.190 lei, conform poliției. (O.S.)

 

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …