Wednesday , November 29 2023

Hot din Voitinel, prins dupa ce s-a intors din Italia

Poli]i[tii din  Voitinel, G\l\ne[ti [i Vicovu de Jos, au fost identificat la domiciliu, pe  Marinel Rusu de 22 ani din comuna Voitinel, care se sustr\gea de la executarea a dou\ mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judec\toria R\d\u]i, în baza c\rora avea de executat câte trei ani de  închisoare pentru s\vâr[irea infrac]iunii de „furt calificat”, t=n\rul fiind urm\rit na]ional `nc\ din luna noiembrie a anului 2009 [i a devenit urm\rit interna]ional din 12.01.2010. În baza mandatelor cel în cauz\ a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.
Marinel Rusu avea un mandat de executare a pedepsei cu `nchisoarea emis de judec\toria R\d\u]i `nc\ din luna noiembrie a anului 2008, pentru un furt s\v=r[it la locuin]a unui cet\]ean din Bilca, de unde a furat bunuri `n valoare de 1000 de lei. Pe numele lui Marinel Rusu s-a emis [i un al doile mandat `n luna decembrie a anului trecut, pentru aceea[i infrac]iune de furt calificat, s\v=[it\ `n data de 6 decembrie 2008, `mpreun\ cu concubina sa, Elena Simona Marco. Cei doi au p\truns prin efrac]ie, sp\rg=nd un geam de la buc\t\ria locuin]ei unui cet\]ean din Voitinel, de unde au furtat bunuri `n valoare de 8000 de lei. Dup\ comiterea furturilor, Marinel Rusu a plecat `n Italia iar la `ntoarcerea `n ]ar\, cum spune unul dintre lucr\torii din poli]ie care l-au ridicat de acas\ [i l-au introdus `n arest, „am pus labele pe el”. (N.R.)

Vezi si

Gheorghe Flutur: Bucovina este pusă pe harta țării și pe harta lumii. La mulți ani, Bucovină dragă!

Marți, 28 noiembrie 2023, de Ziua Bucovinei, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, primarul municipiului …