Sunday , April 21 2024

Hot din masini, prins de politisti

Miercuri noapte, pe la ora 01.10, Poli]ia municipiului Suceava a fost sesizat\ prin 112, despre faptul c\ în parcarea din spatele blocului T49 de pe strada Luceaf\rului din localitate, se afl\ o persoan\ suspect\, care se deplaseaz\ de la un autoturism la altul, deschizând portierele acestora.
În temeiul sesiz\rii, în zon\ au fost mobilizate trei patrule auto, care au surprins persoana suspect\ în interiorul unui autoturism, în timp ce c\uta în torpedoul ma[inii. Cel în cauz\ a fost identificat ca fiind Sebastian S. de 20 ani din localitate, asupra c\ruia au fost g\site o pereche de m\nu[i textile pe care le folosea, avându-le trase pe mâini precum [i o [i o borset\ cu diferite piese [i scule pentru auto, respectiv becuri, [uruburi, electrice, un cu]it, [urubelni]\.
În urma investiga]iilor efectuate în zon\, au mai fost identificate dou\ autoturisme care erau descuiate. Cercet\rile sunt continuate sub aspectul comiterii tentativei la infrac]iunea de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activit\]i infrac]ionale a acestuia, dup\ care se va dispune procedural. (O.S.)

Vezi si

Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, descoperită ca fiind sub sechestru cu ajutorul aplicației ”E-dac”

Folosind  aplicația E-Dac, polițiștii suceveni au reușit sâmbătă dimineață identificarea și imobilizarea un autoturism ce …