Tuesday , December 6 2022

Hot de 11 ani, din Scheia, prins de politisti

N minorul este suspect `n cel pu]in trei spargeri de locuin]e, produse `n ultima lun\, pe teritoriul comunei

Duminic\ dup\ amiaz\, poli]i[tii din {cheia au fost sesiza]i de Ioan C. din localitate, despre faptul c\ în locuin]a mamei sale, Stela C. de 68 ani, au p\truns persoane necunoscute care i-au sustras un telefon mobil.
În urma verific\rilor s-a stabilit c\, în jurul orei 13.00, femeia a plecat de la domiciliu la o înmormântare, iar când a revenit, pe la ora 15.00, a constatat c\ lac\tul ce asigura u[a de intrare în locuin]\ era spart, iar dintr-o camer\ a casei a constatat lipsa unui telefon. În urma m\surilor întreprinse de poli]i[ti, s-a stabilit c\ suspect de comiterea faptei este minorul P.C. de 11 ani, vecin cu partea v\t\mat\.
În urma extinderii cercet\rilor s-a stabilit c\ minorul este suspect [i de alte infrac]iuni de furt sau tentativ\ de furt.  Este vorba despre o tentativ\ de furt calificat comis\ în data de 4 februarie la locuin]a lui Gheorghi]\ P. precum [i la locuin]a lui Bogdan A., fapt\ comis\ la data de 20 februarie a.c., ambele aflate în eviden]a cauzelor cu autori necunoscu]i. Bunurile reclamate sustrase au fost recuperate în totalitate. Cercet\rile sunt continuate, urmând a se dispune procedural în cele trei cauze. (O.S.)

Vezi si

Gheorghe Flutur, pe șantierul DJ 178: Legăm Valea Solonețului de Ilișești, Ciprian Porumbescu și Măzănăești

În cursul zilei de marți, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a inspectat șantierul de …