Sunday , September 25 2022

Horoscop zilnic, vineri 31 mai 2013

Berbec
Dacă tocmai s-a încheiat un capitol din viaţa ta (o relaţie, o slujbă, un mod de viaţă) sau eşti pe punctul de a o face, ziua de astăzi este pentru a-ţi acorda un răgaz pentru meditaţie, repliere, reconstrucţie interioară. Fără să te grăbeşti să sari în următorul tren, ia-ţi timp pentru vindecarea eventualelor răni şi ia aminte la mesajele subtile pe care le primeşti, la răspunsurile conţinute în întrebările pe care ţi le adresezi, la ajutorul venit pe căi neştiute şi nebănuite.

Taur
Astăzi eşti capabil să priveşti relaţiile prin lentilele empatiei, compasiunii şi intuiţiei. Chiar de vei constata şi unele daune provocate de naivitatea cu care ai întreţinut unele relaţii, poţi vedea în egală măsură şi beneficiile. Prin urmare, e momentul să te repoziţionezi faţa de unii oameni, iar pentru asta e necesar să te asculţi. Este o zi bună şi pentru a da curs unor idei, pentru a te lăsa inspirat de succesul cuiva din preajmă sau a descoperi un aliat puternic. În ce priveşte zona financiară, începe o perioadă agitată, cu multe cheltuieli, tentaţii şi schimbări. E un timp prielnic pentru a învăţa să-ţi valorifici calităţile.

Gemeni
O dată cu intrarea lui Marte în semnul tău zodiacal, te simţi energizat, devii mai dinamic şi mai angajat în urmărirea propriilor interese şi satisfacerea propriilor nevoi. Chiar dacă există tendinţa de a risipi multă energie prin nerăbdare, impulsivitate, disiparea atenţiei şi oscilarea între mai multe opţiuni, eşti ajutat de intuiţie şi de o serie de abilităţi dezvoltate în ultima vreme. Contextul astral te susţine în identificarea mijloacelor şi soluţiilor care să te conducă spre stabilitate şi succes. Alegerile făcute acum pot avea ecouri benefice pe termen lung, în plan profesional, cu condiţia să-ţi evaluezi corect resursele.
Rac
Circumstanţele actuale sunt de natură să-ţi întărească unele convingeri, să te edifice asupra unor situaţii, oameni şi proiecte. Pentru asta, e necesar să priveşti totul dintr-o perspectivă mai înaltă, să te situezi deasupra oricărei probleme cu care te-ai luptat până acum, pentru a căpăta o percepţie mai clară şi mai constructivă. De asemenea, e foarte important că de acum înainte să fii cât poţi de discret şi rezervat, atent la ce se petrece în jur, axat pe culegerea de informaţii. Încep jocuri de culise pe care nu ai cum să le controlezi. De aceea, e esenţial să-ţi vezi de drumul tău, cu integritate şi încredere în vocea interioară.
Leu
Uneori, cele mai bune alegeri sunt acelea pe care le faci după ce ai lăsat o vreme, la marinat, ideile şi intenţiile. Sau după ce te-ai dat jos de pe o problemă şi ai aşteptat să se reinstaleze claritatea în privinţa următorilor paşi de făcut. Cu alte cuvinte, dacă ai abordat cu răbdare şi înţelepciune ultimele evenimente şi experienţe, acum culegi roadele sub formă de răspunsuri, direcţii clare, soluţii. Segmentul vieţii sociale devine tot mai activ, începând de astăzi. E timpul să ieşi în lume, să revigorezi relaţii, să dai naştere unor noi idei, dar fără a-ţi epuiza rezervele energetice şi a-ţi irosi timpul încercând să împaci pe toată lumea.
Fecioară
Astăzi reuşeşti să identifici culoarul cel mai potrivit pentru a transmite un mesaj sau pentru a-ţi face cunoscute intenţiile şi activitatea. Îţi sunt bine primite ideile şi ai darul de a-i însufleţi pe ceilalţi şi a-i convinge să ţi se alăture într-un proiect. Se pot concretiza colaborări şi alianţe pe termen lung. De astăzi, Marte se va afla în Gemeni, în zona carierei şi puterii, ceea ce înseamnă că instrumentele cele mai eficiente pentru succes sunt cuvântul, relaţiile, informaţia. Inteligent şi cumpătat folosite, dincolo de aşteptări nerealiste, acestea îţi pot aduce rezultate neaşteptate în curând.
Balanţă
Contextul astral de astăzi te sprijină să găseşti culoarul de acţiune care se pliază cel mai bine pe abilităţile şi competenţele tale, astfel încât să obţii rezultate palpabile pe termen lung, atât profesional cât şi financiar. Vor mai exista şi obstacole, ori îţi vei da seama că ai nevoie să mai studiezi ceva, să obţii un atestat sau să-ţi actualizezi bagajul de informaţii şi relaţii. Totuşi, simţi că poţi palpa rezultatele, că ceva ceva se vede în urma eforturilor şi muncii depuse.
Scorpion
Pentru tine, este o zi a creativităţii şi inspiraţiei. Semnele de apă sunt frumos şi puternic aspectate, furnizându-ţi energie creatoare, stimulându-ţi intuiţia, aducând claritate în ce priveşte proiectele în care te implici. Începând de astăzi, Mercur în Rac reprezintă vehicul de idei, sursă de imaginaţie şi revelaţii. Marte intra în Gemeni, în zona resurselor altora, semn că urmează o perioadă în care te vei implica activ în demersuri ce ţin de asigurări, credite, taxe, partaje sau stabilirea unor procente clare de câştig în cadrul unui parteneriat.
Săgetător
Luna se va afla astăzi în zona sufletului şi căminului, desenând un cadru propice pentru aflarea unor răspunsuri, revelarea unor soluţii uşor de aplicat pentru păstrarea echilibrului material, restabilirea armoniei în familie. Intrarea lui Marte în Gemeni anunţă începutul unei perioade dinamice în ce priveşte colaborările, parteneriatele şi relaţiile oficiale în general. Se pot naşte conflicte sau poţi fi pus în situaţia de a-ţi apăra drepturile sau imaginea. Inclusiv în relaţia de cuplu, se dau cărţile pe faţă şi ies la iveală o serie de nemulţumiri. Aşadar, e nevoie de înţelepciune şi tact.
Capricorn
Astăzi ai ocazia să consolidezi şi să dezvolţi, pe principii sănătoase, relaţii de prietenie sau colaborări. E valoros mai ales faptul că poţi înţelege, în sfârşit, gesturile unor oameni din anturajul apropiat şi te poţi împăca cu ele. Marte intră în Gemeni, în sectorul muncii, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă destul de agitată, cu schimbări şi muncă multă. E posibil să se ivească oportunităţi noi de dezvoltare a activităţii profesionale, însă e de preferat să selectezi atent sarcinile şi responsabilităţile pe care ţi le asumi, astfel încât să nu alergi după doi iepuri odată şi să te epuizezi inutil.
Vărsător
Contextul astral de astăzi te învaţă să-ţi foloseşti inteligent resursele, astfel încât să obţii rezultatele dorite, în ce priveşte cariera şi câştigurile materiale. Cu cât intenţiile sunt mai curate şi mai aproape de ceea ce simţi, cu atât mai repede le vei materializa. Pe de altă parte, intrarea lui Marte în Gemeni înseamnă pentru tine elan creator, elocventă, chef de joacă, aventură şi distracţie. Flirturile, derapajele sentimentale, tendinţa de abuza de farmecul personal pot conduce la consecinţe neplăcute, aşa că e nevoie de echilbru şi cumpătare.
Peşti
Te numeri printre cei direct vizaţi de configuraţia astrală de astăzi, în sensul că primeşti inspiraţia de care ai nevoie şi găseşti şi contextul potrivit în care să-ţi aşezi dorinţele pentru a le materializa. S-ar putea să descoperi că ai aliaţi puternici, că există oameni cu influenţa şi experienţa gata să te sprijine îndemersurile tale sau că soluţiile îţi erau la vedere de mult timp. Instrumentul cel mai de preţ cu care vei crea în următoarea perioadă este imaginaţia, aşa că foloseşte-te de ea, mai ales că dispui de acest atuu cu vârf şi îndesat.

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …