Friday , December 2 2022

Horoscop zilnic, vineri 27 septembrie 2013

Horoscop-Taur

Berbec
Luna stă toată ziua în Rac, în zona sufletului şi familiei, vorbind despre o nevoie profundă de intimitate, armonie şi iubire. E posibil că amintirile să fie mai vii acum şi, eventual, să te gândeşti cu drag la cineva care a avut un rol important în viaţa ta. De asemenea, e un moment excelent pentru a lua nişte măsuri în sensul îmbunătăţirii stării de spirit, atmosferei în cămin şi relaţiilor cu familia, chiar dacă e nevoie să fii radical pentru asta.
Taur 
O zi care, prin experienţele pe care le aduce, îţi poate întări şi amplifica motivaţia în privinţa unei dorinţe, a unei aspiraţii. Ceva se întâmplă astăzi, iar tu capeţi, dintr-odată, mai multă încredere şi mai mult curaj să mergi mai departe şi să nu abandonezi un drum pe care ai pornit. Partenerul de viaţă sau oameni apropiaţi pun umărul la starea ta de spirit, fie cu gesturi şi cuvinte apreciative, fie cu sprijin concret.
Gemeni 
O zi axată pe chestiuni materiale, pragmatice, care ţin de un anume nivel de securitate financiară şi de confort personal. Contextul astral favorizează demersurile de acest gen şi crearea unor posibilităţi de creştere a veniturilor financiare. E important, aşadar, să fii deschis către ceea ce apare şi dispus să iei în calcul mijloace şi culoare noi de acţiune. De asemenea, nu ar strica să ai ceva mai multă încredere în ţine şi în ce poţi realiza.
Rac 
Astăzi nu e de stat cu mâinile în sân, ci e de acţionat şi contribuit la atingerea scopurilor pe care ţi le-ai propus. Energia acestei zile, mai cu seamă că Luna se află în semnul tău zodiacal, te sprijină în orice demers şi iniţiativă curajoasă. Provocarea constă în a rămâne în echilibru şi cu o oarecare detaşare faţă de exterior, astfel încât să nu te laşi oprit de eventualele opoziţii sau reacţii adverse şi nici să nu exagerezi cu aplombul tău.
Leu 
Tendinţa ta este, astăzi, să te întorci cu faţa spre trecut. Asta te poate ajuta să înţelegi efectele unor alegeri, consecinţe cu care te confrunţi acum, evoluţia unor evenimente. E posibil să capeţi o imagine mai clară în ce priveşte viaţa ta, integrând sensul unor adevăruri şi înţelesuri noi. Sincronicităţile repetitive şi binecuvântările sunt la ordinea zilei. E posibil să primeşti un ajutor anonim sau tu să susţii pe cineva, din umbră.
Fecioara 
O zi cu un accent puternic pe zona socială. Relaţiile tale pot înflori acum, pentru că atât tu, cât şi prietenii sau susţinătorii sunteţi lămuriţi în ce priveşte punctele comune şi afinităţile, dar şi dispuşi să strângeţi rândurile pentru o cauză pe care o agreaţi şi în care credeţi. Aşadar, iată o zi numai bună pentru a-ţi împărtăşi ideile, pentru a-ţi face cunoscute iniţiativele. De evitat sunt, totuşi, exagerările de orice fel.

Balanţă 

Se pot ivi nişte ocazii de afirmare şi ascensiune, în plan profesional, sau le creezi prin încrederea şi optimismul tău. E posibil să şi exagerezi pe alocuri, mai ales dacă e necesar să apari în faţa unor şefi sau persoane cu autoritate, pentru a-ţi susţine ideile, însă ai puterea de a convinge şi a-i însufleţi pe cei care te ascultă. În tot noianul de trăiri, evită aşteptările prea mari şi pretenţiile în ce-i priveşte pe ceilalţi.

Scorpion 

Te poţi ridica, astăzi, deasupra tuturor lucrurilor mărunte, lumeşti, pentru a privi viaţa dintr-o perspectivă mult mai înaltă. Adevărul este că zbori destul de sus acum, iar posibilităţile pe care le vezi sunt din ce în ce mai numeroase. O zi excelentă pentru a-ţi seta nişte aspiraţii şi a-ţi alege şi contura o misiune înaltă, în acord cu sufletul tău. Cu alte cuvinte, poţi stabili cine vrei să fii, care să fie locul tău, contribuţia ta, în lume asta.
Săgetător 
E posibil să te simţi că şi când ai fi la finalul unui ciclu. Se închide o buclă temporală, o etapă destul de bogată în încercări, şi e timpul să iei cu tine, mai departe, toată înţelepciunea extrasă din experienţele trăite. Pe de altă parte, astăzi e posibil să descoperi noi resurse în jurul tău, de care te poţi folosi astfel încât să beneficieze toţi cei implicaţi. Totuşi, e nevoie să ştii să ceri ce ai nevoie, şi nu să aştepţi să sesizeze cineva că aştepţi ceva, orice.
Capricorn 
Iată o zi bogată în evenimente relaţionale… frumoase şi benefice. Contextul astral este favorabil întâlnirilor, discuţiilor, experienţelor aducătoare de bucurie şi satisfacţii. Cumva, poţi avea sentimentul că nu ai “muncit” în zadar la unele relaţii şi că, în sfârşit, se văd roadele. Sau că în urma tuturor celor pe care le-ai dăruit până acum se întorc recunoştinţă, daruri, binecuvântări.

Vărsător 

Eşti în elementul tău, astăzi, la locul de muncă şi în toate activităţile de rutină sau proiectele în care te-ai implicat. Simţi că totul se aşază de la sine şi nu mai e nevoie, deci, de efort sau sacrificiu din partea ta. Cumva, ai confirmarea faptului că gândurile bune aduc experienţe frumoase şi că, în defintiv, fiecare primeşte ce merită şi ce-şi generează singur. O zi cu satisfacţii profesionale şi productivitate.

Peşti 

Ziua de astăzi îţi poate aduce o serie de experienţe care-ţi ating inima într-un mod de care-ţi era dor. Experimentezi, din nou, blândeţea, iubirea necondiţionată, duioşia. În plus, creativitatea şi inspiraţia sunt la cote maxime, aşa că ai şansa de a dezvolta şi înflori un proiect, o idee, un concept. Relaţia sentimentală, de asemenea, poate fi revigorată, vitalizată, înflorită. În concluzie, este o zi pe care ar fi bine să o dedici inimii tale, sub toate aspectele.

Vezi si

Filtre rutiere și controale făcute de polițiști în pub-uri și săli de jocuri din Vicovu de Sus

Având în vedere evoluţia situaţiei operative  la nivelul zonei de competență a Poliției Orașului Vicovu …