Wednesday , December 7 2022

Horoscop zilnic, vineri 20 septembrie 2013

Horoscop-Taur

Berbec 
Luna se află astăzi în zodia ta, în conjuncţie cu Uranus, aşa că e posibil să fii efervescent şi nerăbdător, dornic de experienţe noi şi înclinat spre schimbări. E un moment bun pentru a reevalua şi ajusta unele acţiuni iniţiate. Ai suficientă energie pentru a mişca lucrurile în direcţia dorită, însă nu te aştepta ca cei din jur să  ţină pasul şi nu te supăra dacă nu o fac. Pe de altă parte, Pluto îşi reia astăzi mersul direct, însemnând că o serie de proiecte profesionale se deblochează.
Taur 
Destul de multă agitaţie, astăzi, în interiorul tău, mai ales dacă te laşi afectat de reacţiile impulsive ale celor din imediata apropiere ori de nervozitatea cu care se pare că te întâlneşti la tot pasul. Aşadar, lecţia acestei zile este detaşarea de lume, ceea ce nu înseamnă neapărat separare, ci o observare neutră, fără judecăţi şi puncte de vedere rigide. În felul acesta, poţi învăţa şi descoperi multe despre tine. În altă ordine de idei, Pluto redevine direct, iar tu vei avea mai multă claritate cu privire la drumul de urmat, aspiraţii şi viitor, în general.
Gemeni 
Pentru tine, această zi este ca un “aha!” spus din toată inima. Aha, deci aşa stau lucrurile! Aha, deci relaţia cu X era doar de complezenţă! Aha, de fapt, iroseam energie, mergând pe un drum înfundat”. Iată câteva dintre revelaţiile acestei zile, care te vor ajuta să te întorci pe călcâie şi să găseşti noi direcţii, mult mai potrivite ţie. În plus, această zi marchează finalul unor frământări acute interioare care au durat câteva luni de zile. De acum, apare claritatea şi începe “curăţenia”, la propriu, în multe aspecte ale vieţii tale.
Rac 
Astăzi, Racii care se trezesc devreme, au mai mult timp pentru toate câte sunt de făcut. Pentru că da, totul se precipită, o grămadă de lucruri care până acum au lâncezit, au stagnat sau au fost neclare se deblochează şi parcă înaintează singure. Aşadar, eşti în postura de a  ţine pasul cu evenimentele, de aceea, disciplină, o bună organizare a timpului, precum şi dozarea eficientă a energiei sunt esenţiale. Pluto redevine direct, de astăzi, aşa că vei avea mai multă claritate şi productivitate în privinţa parteneriatelor de orice tip.
Leu 
Deşi e o zi tumultuoasă, cu multe schimbări, răzgândiri, informaţii pe jumătate reale şi surprize de tot felul, este totuşi preţios acest “moment”, pentru că poate conduce la multe conştientizări. Aşadar, te afli în punctul în care, mai de voie, mai de nevoie, schimbi macazul în multe privinţe, dar mai ales în ceea ce ţine de rutina zilnică, muncă, serviciu, relaţii de lucru. Devii mai atent la detaliile care contează, îţi ajustezi proiectele, renunţi la ce nu-ţi mai e util, îmbrăţişezi un stil de viaţă şi alimentaţie mai sănătos.
Fecioara 
Astăzi e posibil să schimbi “foaia” în unele relaţii de prietenie sau de asociere. Ies nişte adevăruri la iveală, începi să înţelegi şi să accepţi realitatea aşa cum este şi nu cum voiai tu să o vezi până acum. Totuşi, evită să te pripeşti, mai ales dacă nu ai toate detaliile. Emoţiile sunt intense şi e posibil să-ţi afecteze alegerile. În altă ordine de idei, dacă în ultimele luni, unele proiecte au avansat cu încetinitorul iar relaţia afectivă a fost neclară şi cu provocări, de astăzi, încep să se lumineze aceste arii de viaţă, în sensul că eşti gata să aplici tot ce ai conştientizat în ultima vreme şi să faci schimbările necesare.
Balanţă 
În ciuda haosului pe care-l percepi astăzi în multe arii de viaţă, dar mai ales în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor, este o zi de răscruce, în care lucrurile îşi schimbă direcţia. Pluto revine în mers direct, prin urmare, revelaţiile din ultima vreme, fie ele dureroase sau nu, acum au ajuns în punctul aplicării lor. Probabil vei schimba multe în ce priveşte viaţa domestică, relaţia cu familia şi cu oamenii apropiaţi, dar şi felul în care îţi administrezi resursele şi îţi construieşti prosperitatea.
Scorpion 
Probabil că nu ai prea multă claritate în privinţa direcţiei de mers, mai ales în ce priveşte zona profesională, dar există totuşi un lucru clar şi cert: ceva e nevoie să se schimbe. E posibil ca deja să fi venit informaţii, veşti şi propuneri în acest sens însă, pentru a alege, e important ca mai întâi să-ţi ordonezi priorităţile. Vestea bună este că Pluto revine în mers direct. Astăzi este staţionar, deci e o zi bună pentru a observa, a face incursiune în interior, a-ţi sonda sufletul şi inima. De asemenea, e momentul să pui cap la cap conştientizările şi informaţiile din ultima vreme.
Săgetător 
Chiar dacă în ultimele săptămâni, chiar luni, ai avut parte de multe provocări, adevărul este că ai învăţat şi conştientizat foarte multe lucruri despre tine şi despre dorinţele tale. Acum e momentul să înglobezi toate aceste revelaţii, concret, în viaţa ta. Să faci schimbările necesare, la nivel profund, în ce priveşte relaţia cu banii, cu posesiunile, cu bunurile materiale de orice fel. Poate că ai calităţi şi talente de existenţa cărora nu ai fost conştient, sau nu le-ai explorat şi folosit. E timpul s-o faci!
Capricorn 
E posibil să te simţi ca în mijlocul unei furtuni. Emoţiile sunt intense şi amestecate, multe lucruri par să-şi schimbe ordinea şi locul ştiut, aşa că nu-ţi rămâne decât să accepţi totul aşa cum este, adică să stai în ochiul furtunii şi să observi totul, aşteptând cu răbdare aerul curat de după. Căci mai e puţin până vei respiră din nou aer proaspăt, după o perioadă pe care e posibil s-o fi resimţit ca greoaie, încărcată, amestecată. De acum, o dată cu revenirea lui Pluto în mers direct, vei face schimbările benefice în viaţa ta, încet dar sigur.
Vărsător 
Există multă efervescenţă, chiar impulsivitate, în zona comunicării, şi e posibil să fii tentat să spui mai multe decât e nevoie sau să fii indiscret şi prea dur cu cei din jur. Aşadar, răbdarea e de aur, mai ales astăzi, când nu ai destulă claritate şi coerenţă pentru a lua decizii sau a trage concluzii definitive. Este, mai curând, o zi de observare, contemplare (interioară, în special), deschidere şi acceptare. Oricum, în baza celor înţelese şi revelate până acum, se vor produce schimbări majore în viaţa ta, în următoarele săptămâni.
Peşti 
Această zi poate aduce răsturnări de situaţie, schimbări surprinzătoare, aşa că e posibil să te simţi pe nisipuri mişcătoare, mai ales în ce priveşte segmentul finaţelor. În acest context, nu e indicat să agiţi sau să împingi lucrurile, întrucât nu vei face decât să accentuezi haosul. E indicat, mai degrabă, să stai liniştit, să observi, să aştepţi se se limpezească totul. Pe de altă parte, de astăzi începând, se vor clarifica multe lucruri legat de unele proiecte şi relaţii de prietenie. În consecinţă, vei iniţia şi schimbările necesare.

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …