Wednesday , December 7 2022

Horoscop zilnic, miercuri 18 septembrie 2013

Horoscop-Rac

Berbec
Este o zi în care ar fi bine să te ocupi doar de treburi uşoare. Resursele tale energetice sunt minime şi ai nevoie de odihnă şi detaşare de forfota cotidiană. Pe de-o parte eşti preocupat de situaţia familiei tale, de spaţiul în care locuieşti, dar pe de altă şi sănătatea ta are nevoie de îngrijiri speciale. Lasă grijile deoparte şi rezervă-ţi momente de relaxare în mijlocul naturii şi de meditaţii în locuri sfinte. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.
Taur
A te baza pe sfatul prietenilor sau protectorilor este o idee pe care ar trebui să o iei în calcul din când în când. Cu toate că eşti tentat să faci totul de unul singur, astăzi fă un efort şi ascultă sfaturile, îndemnurile sau informaţiile pe care ţi le oferă ceilalţi. În special persoanele din anturajul apropiat te pot sprijini cel mai mult, chiar şi cu un zâmbet la momentul potrivit. Evită să te implici emoţional în treburile altora şi detaşează-te de tumultul activităţilor socio-profesionale.
Gemeni
La serviciu se conturează dialoguri cu şefii. Este un moment de bilanţ al activităţilor profesionale şi de abordare a unora noi. Colegii te susţin, însă şefii se pot dovedi sceptici vizavi de prestaţia ta. Este posibil să ţi se ofere noi responsabilităţi, dar mai întâi ai răbdare să vezi despre ce este vorba. Ar fi bine să soliciţi un timp de gândire şi să ai răspunsul peste câteva zile. În permanenţă ocupă-te de imaginea ta în ochii celorlalţi. După-amiază, invită-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă.
Rac
Ziua este favorabilă dialogurilor cu persoanele din străinătate sau pentru demersuri necesare unei călătorii îndepărate. De asemenea, te poţi gândi la îmbogăţirea bagajului tău educaţional, fie planificandu-ţi un curs, o formă de instruire, fie abordând lecturi deosebite. Intuiţia ta funcţionează din plin, aşa încât ascultă-ţi îndemnurile inimii, mai ales în chestiuni care privesc legăturile cu străinătatea sau studiile tale. După-amiază, delectează-ţi sufletul cu un film de Oscar alături de cei dragi.
Leu
Interesantă zi! În prima parte a acesteia ai de rezolvat chestiuni financiare ce privesc banii şi bunurile comune cu alţii: achitarea facturilor, în funcţie de caz – dialoguri cu reprezentanţii unor instituţii financiare sau alcătuirea unor planuri de investiţii. Cineva din familie, posibil o persoană mai în vârstă, te va ajuta să îţi duci la bun sfârşit cheltuielile. De asemenea, se poate contura o moştenire care va veni ceva mai târziu, dar va veni cu siguranţă. După-amiază, interesul tău se va îndreaptă către tainele vieţii şi efemeritatea lucrurilor.
Fecioara
Ziua îţi aduce forfota în relaţiile parteneriale. Sunt posibile altercaţii cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei de afaceri. Unul din motive poate fi legat de faptul că te-ai bazat pe un prieten, un protector care nu te-a sprijinit cum ţi-a promis în colaborările tale, fapt care a compromis şi activitatea celor implicaţi alături deţine. Un alt motiv ar fi diferenţa de opinie şi interes în treburile comune, aspect pe care îl descoperi abia acum. Recomandabil este să asculţi părerile tuturor şi să laşi deciziile importante pentru zilele următoare.
Balanţă
Mult de lucru la serviciu, dar te aşteaptă şi treburile de rutină ale casei. Relaţiile colegiale sunt disonante şi ar fi bine să te fereşti de discuţii aprinse sau de expunerea părerilor tale. Şefii sunt de partea ta, însă au interese bine ascunse de ochii şi urechile tale. Chiar dacă munceşti mult şi conştiincios, plata se va lăsa aşteptată. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este obosit. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Planifică-ţi momente frecvente de odihnă, relaxare în natură şi diete de sezon.
Scorpion
Este o zi în care relaţiile cu persoana iubita sau copiii îţi pot aduce satisfacţie. Fie că staţi la taifas, fie că realizaţi activităţi împreună, şi tu şi ei vă veţi simţi relaxaţi şi fericiţi. Totuşi, sufletul îţi poate fi umbrit de niscai reproşuri din partea celor dragi, deoarece eşti interiorizat şi preocupat mai mult de tine. Creativitatea îţi este accentuată, astfel încât bucură-i pe ceilalţi cu o mică petrecere surpriză, cu o plimbare cu barca sau antrenează-i într-un hobby. S-ar putea să fii invitat într-o călătorie sau să iei legătură cu cineva de peste mări şi ţări.
Săgetător
Ziua este favorabilă treburilor casnice şi dialogurilor cu membrii familiei. Temele principale de discuţie pot fi legate de o moştenire sau de posibilitatea de a câştiga bani, bunuri sau favoruri dintr-o afacere de familie. Fii prudent, deoarece s-ar putea să există detalii neplăcute pe care tu să nu le cunoşti şi să le descopri mai târziu. Este bine să fii alături de membrii familiei tale, să îi susţii, însă păstrează-ţi independenţa financiară şi implică-te în treburile familiei atât cât este necesar.
Capricorn
O zi bună pentru a acumula informaţii şi pentru a învăţa fie într-un cadru organizat, fie pur şi simplu dialogând cu alţii care au trăit experienţe inedite. Pe de altă parte, este posibil să faci mai multe drumuri pe distanţe scurte pentru a rezolva chestiuni parteneriale. Fii prudent la acte, semnături şi la ceea ce promiţi astăzi. Bine ar fi să amâni semnarea unor documente importante sau răspunsurile clare în cazul unei propuneri de colaborare. Gândirea îţi este confuză şi cu greu te poţi concentra pe un singur subiect.
Vărsător
Ziua este potrivită realizării unui bilanţ al veniturilor şi cheltuielilor tale. Te afli într-o perioadă în care ţi se pot schimba activitatea profesională, condiţiilede lucru, colegii, şefii – aspecte care îţi vor modifica şi plata aferentă muncii depuse. Chibzuieşte-ţi fiecare ban şi cheltuieşte strictul necesar. De asemenea, evită speculaţiile, jocurile de noroc sau planurile de investiţii financiare pe termen lung. Factorul necunoscut este greu de controlat şi bine este să îl ai mereu în vedere.
Peşti
Cum eşti foarte pretenţios astăzi, ar fi bine să te îngrijeşti mai mult de tine şi să-i laşi în pace pe ceilalţi. Sunt momente favorabile unui tratament cosmetic, unei şedinţe de saună, masaj şi pentru abordarea unei diete de sezon. De asemenea, poţi renunţa uşor la obiceiurile dăunătoare sau la atitudinile neconforme cu realitatea în care trăieşti. Pe de altă parte, eşti tentat să cheltuieşti pe hobby-uri sau pe distracţii comune cu cei dragi. Controlează-ţi emoţiile, reacţiile şi ţine cont şi de sfaturile celor din jur.

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …