Wednesday , November 30 2022

Horoscop zilnic, marţi 21 mai 2013

Berbec
O zi foarte încărcată pentru tine, astăzi. Surplusul de energie te poate face să explodezi când îţi este lumea mai dragă ori să epatezi fără motiv. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi să nu depăşeşti limitele bunului simţ, căci este o zi în care riscul este mai crescut decât de obicei. Singura şansă de folosi această energie în mod constructiv este să fii creativ.
Taur
Fanatismul nu te va ajuta foarte mult astăzi. Mai ales în ceea ce priveşte locul de muncă. Nici impulsivitatea, nici neliniştea interioară. Toate acestea nu vor face altceva decât să-ţi fie motiv pentru un consum foarte mare de energie şi putere interioară, resurse pe care cu greu le recuperezi ulterior. În schimb, poate că ar fi mai bine dacă ai învăţa că şi compromisul face parte din viaţă câteodată.
Gemeni
O zi în care te poţi îndrăgosti foarte uşor, mai ales dacă încerci să găseşti experienţe noi şi nemaiîntâlnite până acum, în oricare dintre locurile în care ajungi. Riscul este acela al pierderii lucrurilor concrete ori al relaţiilor stabile pe care deja le ai. Foloseşte-te de noile energii pe care le simţi într-o manieră mai potrivită caracterului tău înţelept. Spre exemplu, practică hobby-ul preferat.
Rac
Preferabil este ca în această zi să fii observator al propriei vieţi. Să nu te bazezi nici pe prieteni, nici pe sfătuitori, nici pe cei din familie, în special în cazul problemelor legate de familie şi de membrii acesteia. Ia deciziile pe care trebuie să le iei, de unul singur şi numai în momentul în care deja ai înţeles ce anume se întâmplă în jurul tău.
Leu
Fii cu băgare de seamă, astăzi, în ceea ce priveşte anturajul în care te afli şi ce anume exprimi celor din jur. Încearcă să nu te laşi dus de val, concepând planuri de viitor fără noimă sau imposibil de realizat, şi, pe de altă parte, asigură-te că ceea ce comunici celorlalţi este şi ceea ce gândeşti. Minciuna are picioare scurte, nu uita acest proverb…
Fecioară
Ar fi bine dacă astăzi nu ai cheltui mai mult decât trebuie şi dacă tot ceea ce ai achiziţiona sunt lucruri vitale. Cum ar fi mâncarea, spre exemplu. Sau cărţile… În încercarea de a-ţi face traiul mai interesant, sau de a te răsplăti pentru eforturile depuse până acum, ai putea arunca cu banii în stânga şi în dreapta, apelând la terapia prin shopping. Care, deşi este mai la îndemână teoretic, îţi garantează o mare gaură în buget, atunci când te laşi condus de instinct.
Balanţă
Nu este o zi favorabilă semnării contractelor. În schimb, este o zi în care ai putea fi pus faţă în faţă cu propriile defecte, văzute în schimb în felul încare ceilalţi se comportă. Nu uita că legea atracţiei funcţionează foarte bine pe acest pământ, deci dacă vrei să trăieşti într-o lume perfectă, înconjurat de oameni minunaţi, trebuie ca, mai întâi, tu să fii caracterizat în acest fel.
Scorpion
Începi a-ţi observa partenerii sau asociaţii dintr-o altă perspectivă, diferită decât cea de până acum. Pe de altă parte, începi a împărţi volumul de muncă cu aceştia. Ceea ce înseamnă mai mult timp liber, pentru tine. Timp care ar putea fi foarte bine folosit încercând să-ţi schimbă destinul, canalizându-ţi energia către scopuri nobile şi măreţe, savurând în acelaşi timp atmosfera neconvenţională în care te afli.
Săgetător
Spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să îţi spun cine eşti. Recunoşti proverbul? Astăzi ar fi foarte bine dacă nu ţi-ai deschide sufletul în faţa oricui îţi apare în cale. Prietenii adevăraţi se numără pe degetele de la o mână, amicii, în schimb, sunt nenumăraţi. Ironic este faptul că îţi poţi face foarte mulţi prieteni acum. În ceea ce priveşte cariera, ar fi bine dacă ai acţiona cumpătat şi nu în urma reacţiilor de moment.
Capricorn
Libertatea devine cel mai important obiectiv de atins pentru tine. Dintr-o dată, nu mai suporţi nici un fel de constrângere, fie ea de natură mentală, estetică ori spirituală. Pe de altă parte, abordarea ta metodică este ameninţată – este nevoie de o schimbare de atitudine şi de o regândire a strategiilor tale. Ar fi bine, totuşi, să rămâi ancorat în planul fizic, căci vei avea nevoie de stabilitate cât de curând.
Vărsător
Flirturile şi cheful de a fi îndrăgostit au năvălit în viaţa ta dintr-o dată. Ceea ce este de bun augur, căci îţi ocupă timpul rezervat soluţionării unor probleme inexistente. Cu alte cuvinte, relaxează-te acum, căci în curând va trebui să îţi dedici întreaga atenţie unor surprize (mai mult sau mai puţin plăcute). Pregăteşte-te să te aduni pentru a te concentra asupra unui singur scop, definitoriu pentru tine.
Peşti
Ziua de astăzi ar trebui să o dedici domeniului profesional. Întreabă-te (şi încearcă să şi afli) cu cine anume ar fi bine să ai de-a face sau să te asociezi în ceea ce priveşte cariera ta. Vestea bună este aceea că familia te susţine, indiferent de deciziile pe care le iei, iar acest lucru te ajută să te dezvolţi în continuare. Încearcă să devii un om mai bun, să îţi înţelegi prietenii şi deciziile pe care aceştia le iau. Compasiunea este definitorie pentru semnul tău solar. 

Vezi si

Mănăstirea Teodoreni se va extinde începând cu anul viitor

Un nou corp de chilii va fi construit, cel mai probabil de anul viitor sau …