Thursday , October 6 2022

Horoscop zilnic, marţi 18 iunie 2013

Berbec
Încep să apară fel de fel de obstacole în calea planurilor tale. În principiu, natura acestora te obligă să iei în calcul şi părerile altora, însă ar fi bine dacă ai putea să treci peste acest lucru, însă fără a călca pe cadavre, în acelaşi timp. Sextilul pe care Marte, stăpânul semnului tău solar, îl formează cu Uranus, îţi dă putere şi cutezanţă, însă nu întotdeauna această combinaţie este benefică.

Taur
Acelaşi aspect de sextil format de Marte cu planeta Uranus te pune pe foc, în sensul că ideile pe care le ai şi felul în care acţionezi te fac să devii impulsiv sau repezit, atunci când ar trebui să rămâi calm şi atent la ceea ce se petrece în jurul tău. Încearcă să te controlezi, rămânând acelaşi om fermecător, căci aroganţa nu ţi se potriveşte.

Gemeni
Tendinţa de a te împăuna cu deşteptăciunea şi isteţimea ageră a minţii tale este proeminentă astăzi. Nimănui nu îi place lauda de sine a altora, ceea ce te obligă să respecţi un cod etic şi moral adoptat de majoritatea celor care compun societatea în care trăieşti. Rămâi de partea adevărului, orice s-ar întâmpla.
Rac
Eşti presat de greutatea îndatoririlor pe care le ai, te simţi obosit şi tracasat, iar tot ceea ce îţi doreşti este să nu mai simţi oboseală şi stres. Ceea ce poţi face cu succes astăzi este să te retragi într-un spaţiu liniştit, curat şi aerisit, încercând să practici fie un sport, fie un hobby preferat, fie să meditezi. Lecţia ta este aceea de a învăţa că eşti singurul responsabil de propriile emoţii.
Leu
Pregăteşte-te să joci cu cărţile pe masă. Pentru că este o zi în care este dificil să fii diplomat, ceva nu se potriveşte şi nu înţelegi de ce. Cel mai simplu ar fi să începi a-i certa pe toţi cei care nu îţi fac pe plac sau nu corespund idealului tău, însă riscul de a lovi cu ajutorul cuvintelor, deşi spuse cu abilitatea înţeleptului, este foarte crescut. Nu lovi în oameni nevinovaţi doar pentru că nu îţi poţi stăpâni furia.
Fecioara
În ceea ce priveşte locul de muncă, încearcă să nu acţionezi în grabă sau în urma impulsului de moment. Ai multe căi pe care poţi merge, poate că ar fi mai bine dacă ai alege-o pe cea care este cea mai grea. Căci numai aşa te vei concentra pe scopul final, investindu-ţi toate resursele şi câştigând teren în faţa dificultăţilor vieţii. Nu sta pe loc, continuă-ţi drumul ales, având încrederea învingătorului de partea ta.
Balanţă
Lasă destinul să te surprindă. Dacă astăzi lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai propus, poate că nu este momentul ca totul să decurgă aşa cum vrei tu. Poate că Divinitatea alte alte planuri pentru ţine, poate că este timpul ca în viaţa ta să intervină magia. Cu cât rezişti mai mult schimbărilor, cu atât te poţi frânge mai repede.
Scorpion
Abia dacă te poţi controla, astăzi. Toată rutina zilnică îţi este dată peste cap şi, aşa cum începe ziua, la fel se va şi termina. Cei cu care interacţionezi par că s-ar fi înţeles să îţi facă viaţa un coşmar, iar dacă reacţionezi în vreun fel ai toate şansele să observi aceleaşi răspunsuri, doar că amplificate, din partea acestora. Adaptează-te schimbărilor.
Săgetător
Te simţi foarte bine în pielea ta şi gândurile îţi sunt numai la distracţie şi amuzament, astăzi. Totul este bine atât timp cât ceea ce faci nu reprezintă oameninţare psihică pentru cei din jur, mai ales pentru persoană iubita. Spre seară, petrece-ţi timpul în compania prietenilor şi într-un ambient armonios.
Capricorn
Este foarte important a-ţi păstra nealterat renumele la locul de muncă. Ceea ce înseamnă că, oricât de greu ţi s-ar părea să respecţi îndatoririle apărute, trebuie să faci totul spre binele comun, al tău şi al celor pentru care lucrezi. În toată situaţia creeată, cheia este găsirea şi păstrarea echilibrului. Chiar dacă acest lucru presupune lipsa reacţiilor tale vizavi de provocările celorlalţi.
Vărsător
O zi în care intenţiile tale reale sunt greu perceptibile de către cei din jur. Ceea ce îţi oferă un avantaj remarcabil în relaţionarea cu ceilalţi. În cazul în care astăzi ai întâlnit o persoană specială, pe care ţi-o doreşti în continuare că făcând parte din viaţa ta, nu uita să rămâi integru şi să faci dovada sentimentelor pe care le ai.
Peşti
Începeţi ziua într-un mod frumos, uitând de eventualele coşmaruri aduse la suprafaţă de noaptea care tocmai a trecut. Pe de altă parte, încearcă să păstrezi un comportament clasic în societate, căci ochii celor din jur sunt pe tine. În acelaşi timp, exprimă-ţi punctul de vedere cu încredere, căci momentul adevărului se apropie şi lumina ta lăuntrică îi poate ajuta pe cei care chiar au nevoie de acest lucru.

Vezi si

”NE MÂNDRIM CU VOI!”. Primarul Ion Lungu i-a premiat pe sucevenii Marius și Ionela Cozmiuc, campioni mondiali la canotaj

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, s-a întâlnit, joi, la sediul Primăriei, cu campionii mondiali la …